Pfizer második oltás után milyen mellékhatásaitok voltak?
Figyelt kérdés
Apának az első után semmi baja nem volt, mennyire garantált,hogy a második után sem lesz? Aki beteg volt az első után illetve nem érzett semmit, mit tapasztalt a második után? Nem pfizerrel oltottak is írhatnak.Köszönöm.2021. jún. 19. 13:55
2/5 anonim válasza:
Én tegnap kaptam. Talán még enyhébb volt mint az első. Kicsit fáj még a karom de ez átlagos. Talán annyi hogy többet aludtam és kicsit fáradtabb vagyok
3/5 anonim válasza:
A cslában nálunk mindenk (8 ember) ezt kapta, a második után volt, akinek egy, volt akinek két napig fájt az oltás helye, egy valakinek volt höemelkedés - ennyi.
4/5 anonim válasza:
Tegnap kaptam, ma fáj mindenem, a karom is, fáradt vagyok, a lázam 37.8
Első után is ilyesmik voltak egy napig.
5/5 anonim válasza:
Csütörtökön kaptam, fájt a karom, meg melegem volt.
Igaz, tényleg nagyon meleg volt oda kint. De mikor a klímás buszon voltam, akkor is melegem volt(ilyen belső melegXD, mintha làngolnék belül)
De azota minden jo😎👌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!