Mivan ha nem megyek 2. oltásra?
Nagyon szarul voltam az első Pfizer után is..
Fosok a 2. után mi lesz...nekem inkább elég lenne ez az 1. is leszarom a következényeit.
Elvileg érvénytelenítik a kártyát de egyébként legtöbb helyen nem is fogják kérni, ha meg igen, akkor a kártyából nem is derül ki, hogy érvénytelen-e vagy sem. Csak akkor derül ki, ha appon keresztül mutatja be valaki.
Más nem lesz igazából, esetleg zaklatni fognak, hogy miért nem vetted fel de ha fiatal vagy akkor nem valószínű ez sem.
Eddig még mindig úgy tűnik, hogy az a legjobb, ha egyáltalán nem oltat az ember. :D
#7 Persze hogy intelligens, hisz laborszökevény.
Kérdezőnek pedig annyit mondanék hogy akit Én ismerek és első oltás után volt baja, annak második oltásnál már nem voltak mellékhatásai. Emellett ez egy teljesen emberi reakció a szervezeted részéről, más oltások után is szarul van az ember, ki jobban ki kevésbé. Én anno áltsuliban a Hepatitis oltást szenvedtem meg nagyon durván.
Annak látom értelmét, hogy ha már az elsőt végigszenvedtem..nem felesleges volt a szenvedés mert ez nem véd eléggé.
De a 2. Oltásra meg az van..hogy vagy nem lesz rosszabb vagy igen xD.
De az első is többet véd mint a semmi. Ha elmennèk egy antitest szűrésre és kijön hogy van elég antitest ami már elég lehet coviddal szemben. Akkor azzal belehet adni kövi hullámot. Mondom a kártya a legkevésbé érdekel.
Nem örökèletet várok az oltástól...csak szarabb ne legyen. Meg covidot is kihodrjam lábon.
Ennyi az elvárásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!