Mivan ha nem megyek 2. oltásra?
Figyelt kérdés
Nagyon szarul voltam az első Pfizer után is..
Fosok a 2. után mi lesz...nekem inkább elég lenne ez az 1. is leszarom a következényeit.
2021. aug. 5. 10:42
1/49 anonim válasza:
Bukod a kártyát. Fontosabb az egészséged, mint a kártya.
2/49 anonim válasza:
Visszaveszik az oltási igazolványt
3/49 anonim válasza:
Érvénytelenítik a kártyát. Most, aug elején is így tettek jó pár ezerrel.
4/49 A kérdező kommentje:
Telibe szarom a kártyát :D.
Olyan rosszul voltam 3 napig h már kórházon gondolkodtam. Csak aztán kezdett javulni.
Ez is véd valamennyire...de én nem akarom ezt még egyszer átèlni.
2021. aug. 5. 11:03
5/49 anonim válasza:
2.-nál ismerősöknek nem volt baja, akinek elsőnél igen, de ezt ugye nem lehet megígérni biztosra
6/49 anonim válasza:
Én sem mentem el a másodikra. Az első után 3 napig hidegrázásom volt éjjelente és görcsös izomfájdalmak miatt nem is tudtam dolgozni menni.
7/49 anonim válasza:
Nem kötelező, de ha beindul a következő hullám, azt mindenki megszenvedi. Oltott, oltatlan. Most lesz egy hónap szabadság, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Sajnos ez a vírus szokatlanul intelligens .
8/49 anonim válasza:
Jó eséllyel a 2. után már nem leszel olyan rosszul. Én már befejezném, ha már elkezdtem, hogy nagyobb legyen a biztonság. 3 nap után neked is elmúlt.
9/49 anonim válasza:
Nagyobb esélyed marad a túlélésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!