Ha van időpontom oltásra de nem megyek el?
Figyelt kérdés
Hétfőre kaptam covid oltásra időpontot. Viszont mégis úgy döntöttem hogy nem akarom még oltatni magam. Ha nem megyek el hétfőn , attól máskor még megkaphatom? Vagy már nem fognak hívni?2021. ápr. 10. 17:54
1/12 anonim válasza:
Nem fognak utanad konyorogni, hogy nem jottel, de gyere mar el megis.
Hivd fel oket, es mond el mi a helyzet. Hogy meg varnal vele.
2/12 anonim válasza:
Hívd fel őket mond hogy nem jó az időpont és mond le
3/12 anonim válasza:
Háziorvos vagyok. Részemről egy ilyen húzás után, azt csinálsz amit akarsz, de nem vagyok hajlandó az oltásoddal foglalkozni. Ugyanis ha lemondod egy oltóanyag kuka. Mások meg várnak...
4/12 anonim válasza:
3-asnál a pont. Ha meggondoltad magad, szólj, hogy keressenek mást helyetted
5/12 A kérdező kommentje:
A gond az hogy hiába hívom a kórházat senki nem veszi fel a telefont. Ma hívtak hogy mehetek oltatni és 10 perc után visszahívtam őket hogy mégis várnék viszont nem vették fel. Ezután meg ötször próbáltam felvenni velük a kapcsolatot.
2021. ápr. 10. 18:09
6/12 anonim válasza:
Oda mész, és megmondod, hogy te ezt a vakcinát nem kéred.
Mire időpontot kapsz egy másikra, addig meg megoldod.
7/12 anonim válasza:
Teljes mertekben egyetertek a 3-sal.
Elmesz te a pcsaba.
Minek regisztraltal, ha megsem kell? Emiatt egy adag kuka. Vagy egy lelkes orvos emiatt hivogat be utcarol embereket, ami azutan bekerul a hirekbe, es megy a hoborges.
Egyaltalan mi az amitol meggondoltad magad?
8/12 A kérdező kommentje:
Azért mert a szomszédunk is oltás után került kórházba. Előtte semmi baja nem volt , mégcsak alapbetegsége sem és nem idős. Más ember is van a közvetlen ismerőseim között aki oltás után lett beteg olyan szinten hogy kórházba kellett szállítani.
2021. ápr. 10. 18:39
9/12 anonim válasza:
Valószínűleg az oltás előtt pár nappal már koronavírus fertőzöttek voltak.
10/12 anonim válasza:
Ennek semmi köze az oltáshoz. Már előtte elkapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!