Még nem is jött el a járványszezon de már itt a 4. Hullám ez mi?
Szeptember 26 mindjárt itt van.
Addigra mindent le kell zárni időben, hogy el lehessen a német bundestagwahlt csalni a levélben történő szavazással. Az meg gyanús lenne, ha csak németeknél lenne hullám. A világ urai ezt akarják. Valami zöld bábot odaültetni, ami demokratikus úton nem menne.
Nem kamu. Külföldi hírek és a hazai szennyvízminták alapján mondják.
Én július elején kaptam a második Astra oltásom.
3 napja újra jelentkeztek azok a tünetek, amik az oltások után 1-2 napig tartottak. Elég ideges vagyok hogy nem akar múlni. Azt hittem védett vagyok a Delta variáns ellen.
Nyáron nagyon magas a D vitamin szint az emberekben itt Magyarországon, továbbá sok az egészséges gyümölcs, és én is zöldpaprika nélkül, vagy paradicsom nélkül szinte semmit sem eszem ilyenkor.
Nagyon jól működik az emberek immunrendszere ilyenkor. Ezért nincsenek ilyenkor még vírusjárványok.
A vírus itt van továbbra is, de a fenti okok miatt nem tud "elszabadulni". Majd télen, vagy késő ősszel!
Persze ezt a természetes körforgást a vakcinák felülírják, és vannak olyan szakmai vélemények amely szerint az mRNS vakcinák a konkrét vírussal szemben segítenek, de az immunrendszer állapota összességében a testidegen anyagok (pld. grafénoxid) miatt mégis romlik, ami egy új mutációval szemben még inkább kiszolgáltatottá teszi szervezetet az oltatlanokhoz képest. Persze ez csak egy nem bizonyított vélemény, de mégis könnyen lehet, hogy ez a verzió fog beigazolódni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!