Akik nem akarják beoltatni magukat, olvasták már el valaha egyik másik antibiotikum mellékhatásait amit kérdés nélkül bekapkodnak egy egyszerű megfázásra is?
8
Ezt megértem, de nem csak ezek az emberek "nyomják". Mármint én nagyrészt egészségesen étkezem, kevés feldolgozott élelmiszert eszek 80%ban növényi étrenden vagyok, nem szedek fogamzásgátlót, gyógyszert, rendszeresen sportolok, nem cigizek, alkoholt ritkán fogyasztok és az elmémet is igyekszem karban tartani a testemen kívül. És nem kérem az oltást.
Ezt csak szemleltetesnek akartam irni. Emberek nyomjak a mekis sajtbureszt, parizsival, virslivel. Elszivnak napi 1-2 doboz cigit, tulsulyosak, es ha mar kicsit faj a torkuk rohannak orvoshoz antibiotikumoert. Sportolni lustak Stb stb stb. De ok aztan biztos nem oltatjak be magukat, mert felnek a hosszu tavu "lehetseges" mellekhatasoktol. Nem ertem a kontrasztot.
Egy kis antibiotikum kuratol siman majkarosodasod lehet, az immunrendszered legyengul, meddő lehetsz, magas vernyomasod es sorolhatnam.
Attol nem felnek.
Én speciel az utóbbi 6 évben összesen kb. 3x fél szem aszpirint vettem be, amikor nagyon fájt a fejem. Antibiotikumot már nem is emlékszem, mikor vettem be utoljára, az utóbbi 10 évben biztosan nem. Tudom, milyen hatásai vannak, ezért sem szednék, csak a legvégső esetben. Gyógyteákat szoktam inni, ha nagy ritkán valami bajom van, sokat pihenek, ilyesmik.
Vitaminokat szedek, és egészségesen táplálkozom (kerülöm a mesterséges adalékanyagokat).
Én úgy gondolom, tipikusan pont azok nem félnek az oltástól, akik a gyógyszerek és a műkaják miatt sem aggódnak egy percig sem.
Bocsi nem neked szántam:)
A kérdezőnek írtam h miböl gondolja, mert én cáfolnám amit írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!