Akik nem akarják beoltatni magukat, olvasták már el valaha egyik másik antibiotikum mellékhatásait amit kérdés nélkül bekapkodnak egy egyszerű megfázásra is?
Sose szedtem antibiotikumot... sőt még kórházba sem kerültem soha.
Egy sima hársfa, diófalevél, csalán, cickafark tea sokkal jobb, mint bármelyik gyógyszer.
Olvasd el a medrol mellekhatasait. Többek közt cukorbetegseg, csontritkulas, gyomorfekely, ionzavarok(elsősorban kálium), álmatlanság/depresszió, az immunszuprimalas miatt fertőzésekre való fogékonyság, hízás/vizesedes, hajhullás. Mikor szedtem középsúlyos depresszióm lett és a fele hajam kihullott 2 hónap alatt. Ezek közül még enyhe vizesedes és a mindenkinél menetrend szerint jelentkező cushing fejem volt. Teljesen hazvágja az embert.
A fogamzásgátlók mellekhatas listája se piskóta egyébként.
Amúgy ha nem muszáj én se szedek gyógyszert. Szerencsére nem is kell. Fájdalmaim nem igazán vannak vagy ha van az kibirható(pl menstruációnal).
Nem hiszem, mivel az embereknek elege van, a napi 378 gyógyszer reklámból, amelyekben egyenként ledarálják, hogy a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét.
A helyzet az hogy ha valamit kib...ot sokszor mondanak el valakinek akkor már leszarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!