Hatodik napja szedem az antibiotikumot tüszős mandulagyulladásra. Még csak most kezd javulni, de megjelentek mellékhatások. Szedjem tovább?
Tegnap óta a bal szemem tiszta piros. A hüvelyemnél meg olyan viszkető, kellemetlen érzés van. A gyógyszertájékoztató szerint lehet mellékhatás nyálkahártya irritáció és bármi mellékhatáskor abba kell hagyni a gyógyszert. Szerintetek véletlen egybeesés vagy tényleg mellékhatás?
Nem tudom minek köszönhető végül a javulás mert minden ismert házi praktikát is bevetettem (fokhagyma, gyömbér, zsálya tea, hagyma tea, borogatás, sós víz stb stb)
20L
Nem szedek minden nap antibiotikumot, de néha sajnos kell. Én sem vagyok odáig érte.
Eredetileg azt hittem csak megfázás, de három napi 40 fokos láz után elmentem a dokihoz. Mikor meglátta a mandulámat rögtön mondta hogy nagyon csúnya. És tényleg az volt, tiszta undorító :S
Még két napra elég a gyógyszer de állítólag végig kell szedni akkor is ha jobban vagyok, különben életben maradnak a bacik.
Jó nagy idióta vagy első válaszoló.
A tüszős mandulagyulladás egy veszélyes betegség, amit mindenképpen kezelni kell antibiotikummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!