A negyedik hulláma a kovidnak mennyire lesz Sulyos vajon legalább kevesebb lesz a halálozás és mikor durvul be vajon lesz 5-otodik hullám is én idegileg már nem birnek ki többet ?
Tudok egy jó megoldást, hogy ne stresszelj rajta.
Fogd meg a tv-t és bzd ki az ablakon!!!
Nekem nincs TV-m és híreket sem nézek/hallgatok, még rádiót sem.
telón, gépen mindenhol letiltottam az ilyen "híreket" így nem jelennek meg.
Nem is tudok róla semmit, nem is érdekel és érdekes módon nem haltam bele :D
22
13-mas vagyok, azert azt ne kivanjunk hogy haljanak meg az oltottak. Azert mert ok azt kivanjak hogy az oltatlanok haljanak bele a virusba, mert rajuk fognak minden banatot, azert ne legyunk ilyenek.
En azt mondom mindenki a sajat felelossegere oltassa be magat. Egy oltas ne legyen kotelezo es tobbe ne legyen ez az egymas ellen uszitgatas, naciskodas, hogy az oltatlanok az uj zsidok, miattuk nem keresnek annyit, miattuk nem jo az eletuk.
29
Tobbet mar nem valaszolok neked, mert te csak kotozkodni jossz, de azt is szarul.
Az olasz statisztika peldaul 127 000 emberre erti a 0 - 0.2% kozotti halalozasi ratat.
Az influenza meg nagyon jol lattad, 100 000 emberre volt ertve, 1.8%-os halalozasi rataval.
Az 1.8% szerintem meg mindig nagyobb mint 0.2%.
De latom te maskepp gondolod. Ha jol tudom altalanos also tagozatban tanitjak a szamokat meg a nagysagrendeket.
Most mar legyszi nyugodj le, igyal valami teat vagy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!