Melyik vakcinat adatnatok be,ha koteleznenek ra?
Melyiktol haltak meg legkevesebben,ill.okoz legkevesebb mellekhatast?
Megusztam a covidot,pedig apoltam ovidos beteget,idosek otthonaban.Tobben nem adattuk be az oltast,van aki fel is mond emiatt.En gondolkodom.
Mi van,ha nem talalok masik munkat,kisvaros...vagy utana mindenkinekkotelezove teszik az oltast? Akkor feleslegesen mondtam fel.
Nem tudom mit tegyek.
Nem vitat akarok,tanacsot kerek.
Igen, hallgass a megérzéseidre.
De ne a 11es által leirtakra, mert süt a szövegéből a lenézés.
Egyértelműen oltás ellenes, konteo hívő.
Bar magukat finoman "oltás szkeptikusnak" nevezi, a többieket meg oltás "fanatikus"-nak😉
Ha ismeretségi korodben vannsk egeszsegugyben dolgozók kérdezd meg őket mit tanacsolnak.
Ne hallgass itt senkire.
Szánalmasan buták az emberek, lehet, hogy egy olyanra hallgatsz, akinek az alapfokú biológia ismeretei is hiányosak, gyűlölködő politikab.zi (ha elfingod magad már akkor is politikára asszociál)vagy 10 éves, vagy annyira ostoba, mint akik szerint a Balaton az egy tenger.
Az orvosok mondják azt, hogy az oltatlanok miatt lesz megint újabb és újabb hullám.
Nagyon kevés olyan oltott van, aki meggyőzni próbál oltatlant, hogy oltasson. Ha olvagatsz sok kommentet akár itt, akár facebookon, az oltottakat úgy szidják ezek az emberek és olyan szinten ijesztgetik mindenféle baromsaggal hogy elképesztő (pl hogy 2 éven belül meghal az oltott. Ő nem kéri, mert ki tudja milyen méreg van benne, de abban "biztos" hogy aki beadatja annak kampó.
Arra már nem tud válaszolni, hogy akkor velük az oltatlanokkal mi lesz, merthogy ha az oltottaknak annyi, akkor nem lesz olyan hogy egészségügy, mivel őket oltottak az oregekkel együtt leghamarabb sos.
Ilyen és hasonló ellentmondásokba keverednek, amit észre sem vesznek. Ha rakerdezel nem válaszol, másra válaszol, terel, vagy egyszerűen elkezd sértegetni jobb híján.
Az oltottakat szidják, mert ők mentették azt, amit ezek nem mernek.
Nem érdekli, nem fél a vírustól, kamu stb..sok minden van.
De furcsa mód nap mint nap ezen pörgeti magát. Állandóan irkal, ismetelgeti magát. Másról se tud beszélni. Nekem már az agyamra mennek. Megkerdezed mit csinált a hétvégén, tuti hogy a harmadik mondata már erről lesz. Csak mondja..mondja..rohadt unalmas.
Nem értem ezek az emberek (oltasellenes, virustagado, bagatelizalo stb.) minek foglalkoznak egyfolytában ezzel?
0-24-be. Mitől fél ennyire?
Miert b.szogatja azokat akik meglépték, amit ő nem akar, nem mer..
nincs korlátozás, nincs maszk, nem kötelező az oltás, minden nyitva
Akkor minek hergeli magát meg mást, miért szidja, nézi le az oltottakat , miért foglalkozik velük meg az egésszel?
Kitalalod, ugye?
#21 Olvasd el a 30-as választ.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
"Kisangyalom" ez jó. Talán gyerekkoromban mondtak nekem ilyet utoljára. Talán azért mert nem túl angyali a pofám. 🤔Bearanyoztad a napom drága kis mucikám.
Nincsenek tv csatornáim, tv-m van, filmeket nézek rajta boxon..
Miért? Megy benne valami érdekes a főző műsorokon vagy gyozike show kivul?
Drága egyetlenem. Ne nézz annyi konteós baromságot, árt az agysejteknek. Komolyan! Tudományosan megalapoztam.
Alap biosz, kémia megy? Beszéljünk róla?
Ha nem, kérlek hagyjuk, nincs türelmem magyarázni ezért nem lettem tanár. Inkabb csak dolgozgatok, kutatgatok. De ha megy szívesen beszélgetek értelmes emberekkel szabadidőmben. Nagyon kevés jár ilyen helyekre. Persze értem az okát, pedig nagyon jókat lehet röhögni.
Ezt a Szalvikos dolgot még nem hallottam. Tudnál linkelni forrást?
Igen, Rusvai állatorvos is. Bar nem azt csinálja. Mellesleg az egyik legnagyobb kutató a koronavírusok terén. Egyetemi prof. Mint biztosan tudjátok az állatorvoslásban nem ismeretlenek a koronavírusok. Nagyon régóta kutatják, állandó konferencia téma náluk. Sokkal veszélyesebbek is vannak közöttük, halálosak. Es mint tudja mindenki, a koronavírusok elsősorban az emlősökben és a madaraknak okoznak betegséget, felső légúti vagy bélrendszeri. A legtöbb állatokban fejlődik ki. Nem mind lesz zoozis. A kutatási terület ugyan az.
De hát ezt mindenki tudja, minek koptatom a szám 🤦♂️. Vagyis a billentyűzetet.
És nem csak ő mondja.
Persze, ahhoz, hogy ezt tudjuk, el kellene olvasni más lapokat,
más szakemberek véleményét is, és nem csak magyarul. Tudom tudom, azok hülyék. Megértem. Mindenki azt olvasgassa, amitől jobb a kedve, mert saját elképzeléseit, gondolatait igazolja. Megnyugszik tőle. Kicsit elaltatja a bizonytalanságát. Az tényleg rossz dolog.
Honnan tudod, hogy ki mitől fél? Mindenki lejelentette nálad? Statisztikád van? Megmutatod?
Naná, hogy mindenki tart attól, hogy olyan korlátozásokat vezetnek be, ami miatt esetleg nem tudna dolgozni. Ki ne félne ettől aki bérből fizetésből él?
Édesem, én is félek, hogy nem lesz nyitva a kocsma!
Mindenki fél valamitől. Igaz?
Kitartás! Nemsokára jobb lesz minden.
24
Elolvastam. És?
Esetleg rajtam kéred számon a kormány rossz kommunikációját?
Nyugodj meg, akinek volt pozitív tesztje, de meggyógyult és negatív lett, aztán két hét múlva elcsapta a villamos, azt nem covid halottnak írták be. Müller nem tud beszélni. Nagyon bénáztak az elején, ráadásul végig a who-ra hivatkoztak az intezkedesek bevezetésével vagy be nem vezetésével, aki szintén bénázott. Utána meg elkezdtek kapkodni, akkor már tökéletesen feleslegesen. De jókat röhögtem azon is. Pl a hipozni a tojást. Na azon behaltam.
27
Tudom. Csak olyan jokat lehet rohogni az eszjarasukon. Elobb vagy utobb ervek, válaszok helyett jonnek a piros kezek. Pedig neha mar egesz szorakoztatoak a kis "angyalkaim".😭
27
Nekem nehezen jut el a "tudatomig" a sok szaki szakertelme itt. Pedig atlagon feluli az intelligenciam. Ugy latszik ide kispista vagyok.
Te nagyon intelligensnek tunsz. Mi a szakmad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!