Hallgass a megérzéseidre, teljesen mindegy ki mit mond, akár egy oltás szkeptikusról (a 8-as nagyon keveri a szezont a fazonnal), akár egy mainstream médiából táplálkozó oltásfanatikusról legyen szó. Mindenki saját magáért felel, hogy mit tett az elmúlt évtizedekben a saját egészségéért, s most egy szuritól várja a megváltást, erőszakosan rábeszélve a másikat is, nem korrekt másokra hárítani a felelősséget, ez nem neked szól kérdező, csak ezzel se árt tisztában lenni. Plusz ugye 2023-ig kísérleti fázisban van a Pfizer is, szóval nagyon gondold át, a média nyilván nem fog beszámolni a halálesetekről, vagy covid halottként fogják elkönyvelni, amit tudjuk, hogy úgy manipulálnak, ahogy akarnak, erre a Cecília is tett utalást.
2021. aug. 1. 12:27
12/31 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, de nem szeretnek vitat. Nem vagyok oltasellenes, de nem tetszik, hogy ilyen eroszakosan rakenyszeritik az embereket. Allitollag kiserleti stadiumban vannak a vakcinak, es senki se tudja, mit okoznak esetleg kesobb evek mulva is.
De ha az allasa fugg te az embernek, meggondolando.
2021. aug. 1. 12:36
13/31 anonim válasza:
Állást tudsz találni, legfeljebb meghúzod kicsit magad. Persze, nem lebeszélni akarlak, csak amit ennyire nyomnak, ott nem árt az óvatosság. S korántsem olyan veszélyes ez a covid, ahogy beállítják, a kilátástalanság, depresszió öli az embereket, csak ugye erről most nem divat beszélni.
2021. aug. 1. 12:44
14/31 anonim válasza:
Ápolóként nagyon gáz, amit írsz.
2021. aug. 1. 12:45
15/31 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell keverni.
Ha nem félsz a covidtól,én a kínait adatnám be a helyedben.
2021. aug. 1. 13:34
16/31 A kérdező kommentje:
De melyiket, Szputnyik az orosz, a Sinopharmot?
2021. aug. 1. 14:06
17/31 anonim válasza:
Ha kötelező lenne akkor adnék a háziorvosomnak egy 40-50e ft-ot, hogy azt jelentse le, hogy megkaptam az oltást.
2021. aug. 1. 15:07
18/31 anonim válasza:
A kínai a Sinopharm,ha ennyit sem tudsz,kétlem,hogy ápoló vagy.
2021. aug. 1. 17:30
19/31 anonim válasza:
Kitartás kérdező, én sem oltatom be magam. A törvény szerint felhívhatja a munkáltató az oltás felvételének igazolására a dolgozót, és ha nem tesz eleget, akkor kirúghatja. Nem vagyok biztos benne, hogy ezt meg fogják tenni, mert akkor nem lesz emberük erre maunkára, de ha megteszik, akkor legalább lesz egy papírom, hogy emiatt rúgtak ki, ami majd jól jön akkor, ha elkezdődnek a perek, mert akkor kiperelem a belüket is. De belém nem nyomják ezt a mérget. (Ja, amúg átestem a covidon szinte tünetmentesen, tehá tök felesleges is lenne.) És remélem, hogy minél többen leszünk, akik nem hagyják magukat megzsarolni.
2021. aug. 1. 18:25
20/31 krwkco válasza:
Ha ennyire nem bízol az orvostudomány fejlesztéseiben, akkor válaszd Sinopharm-ot.
Az inactivált vírust tartalmaz, amit biológiai folyamatokkal sokszorosítottak, tehát mondjuk, hogy "természetes anyag". Emellett van benne beta-propiolactone az inaktiváláshoz és aluminium hydroxid ami az immunrendszert "felpiszkálja". Mindkettőt régóta használják védőoltásokban.
Vannak ennél nagyobb védelmet adó oltások is, de ugyebár ez téged nem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!