Melyik vakcinat adatnatok be,ha koteleznenek ra?
Figyelt kérdés
Melyiktol haltak meg legkevesebben,ill.okoz legkevesebb mellekhatast?
Megusztam a covidot,pedig apoltam ovidos beteget,idosek otthonaban.Tobben nem adattuk be az oltast,van aki fel is mond emiatt.En gondolkodom.
Mi van,ha nem talalok masik munkat,kisvaros...vagy utana mindenkinekkotelezove teszik az oltast? Akkor feleslegesen mondtam fel.
Nem tudom mit tegyek.
Nem vitat akarok,tanacsot kerek.
2021. aug. 1. 11:24
1/31 anonim válasza:
Jobb is, ha elhagyja a szakmát, aki nem a tudása alapján dönt. Minimális járványtani ismeret elég ahhoz, hogy tudja valaki, miért fontos, és hogy nincs mitől tartania.
2/31 anonim válasza:
Én pfizerből kb 2 hete már megkaptam a 2-at. Nekem 1. Után fájt a karom, 2. Után gyakorlatilag semmi bajom nem volt. Ismerettsegi körömben a legdurvább mellékhatás az volt h belázasodott 2 napra (38 fok körül). Én még most beadatnam magamnak, mert nem vagyok benne 100% biztos, hogy pártunk és kormányunk fog venni pfizert, ha elfogy és akkor marad a kínai...
3/31 anonim válasza:
#2 vagyok azt még hozzátenném, ha fontos vkinek h 16 eves vagyok
4/31 anonim válasza:
#2essel egyetértek.
Én is Pfizert kaptam, 2 nap karfájdalom és ennyi.
17/f
5/31 anonim válasza:
Most valaki kérem magyarázza el nekem, hogy a #2 miért lett lepontozva. Hazugság van benne? Vagy mi???
6/31 anonim válasza:
7/31 anonim válasza:
Meg kell nézni melyiket milyen betegségek, érzékenység miatt nem adhatnak, háziorvos tud tanácsot adni kinek melyik a legmegfelelőbb.
8/31 anonim válasza:
#5 Engedd el, sok az oltás ellenes az oldalon. Ide már felesleges kommentelni is.
9/31 anonim válasza:
Ha kötelező lenne,akkor oroszt adatnèk be.
10/31 anonim válasza:
Nem számít, mit adatsz be, mert 2 oltás nem elég. Már a 3. oltás sem lehet ugyanaz, mint az első kettő, keverni kell és ki tudja, hogy hány oltás kell még. Ha pl a Szputnyikot kaptad és nem volt bajod, az nem azt jelenti, hogy a Moderától sem lesz durva mellékhatásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!