Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Poszt-covid kit hogyan érintett?

Poszt-covid kit hogyan érintett?

Figyelt kérdés

- Kinek milyen poszt-covid tűnete volt?

- Mennyire volt komoly/vészes? El lehet viselni?

- Mennyi ideig tartott?

- Hogyan befolyásolja/befolyásolta ez a mindennapodat? (tekintve, hogy papíron nem vagy beteg)

- milyen módszerrel szűntek meg a poszt-covid tűneteid?

- Ha maradt meg tűnet (legalább 3 hónap elteltével), mi az?

2021. júl. 26. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
#10: Ismerős érzés. Légszomjjal én is küzdöttem vagy 1 hónapot. Ami segített és tudom tanácsolni, az az erőltetés. Futópadon beállítottam egy kis emelkedőt, 4 km/h-s sebességet, és elkezdtem sétálni. 2 perc után majdnem megdöglöttem, de tovább csináltam. Fél óra után már nem láttam, szédültem, majdnem összeestem. Ezt megcsináltam 3 egymást követő napon és helyrejöttem teljesen. Nem tudom, hogy ennek így kell-e működnie, de nálam bevált. A szaglásom is visszajött utána (az ízleléssel valamiért nem volt különösebben bajom, az csak kicsit tompult).
2021. júl. 29. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Ismerősömnek szívproblémái vannak a koronavírus fertőzés után kezdődött.
2021. júl. 29. 22:28
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az oltas utan lett szivizomgyulladasom, de ez elvileg teljesen termeszetes fiatalon, sokan atesnek rajta.
2021. júl. 29. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
20%
Én utoljára 2000 körül voltam koronavírusos, mikor kimentem Kínába és egy koronavírussal fertőzött csirkét adtak nekem. Valahogy nem kapta meg a kötelező oltást és pont az az állat amit én ettem meg. :( Ugyan ezek a tüneteim voltak kb két hónapig. Aztán elmúlt. Most meg zaklatnak az ismerőseim hogy oltassam be magam. De ha én már évekkel ezelőtt átestem ezen akkor minek? Persze azóta sokat mutálódott a kínai csirkeállományban terjengő koronavírus de erősebb nem lett mint amilyen volt.
2021. júl. 29. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!