Aki kovidos lett, lelkileg hogyan érintette?
"Én úgy 80-90 emberből vontam le azt a tapasztalatot, amit írtam. Ennyi Covid-ossal beszélgettem. Lévén, hogy egy szanatóriumban dolgoztam, ami tavaly óta Covid-osokkal van tele. Te meg csak magadból indulsz ki, szóval biztos hülyeség amit írtam :D" Persze.Mese-mese-meskete. Hagyjuk már, a másik kérdésnél is tolod az oltásellenes propagandát.
Érdekes, a mi ismerősi körünkben meg elég sokan kifeküdtek, halt is meg fiatal nő, valakinek "csak" az apja, testvére, az én rokonom, aki egészséges férfi, majdnem belehalt. Több ismerős, párom munkatársai hónapokig szenvedtek/nek az utóhatásaitól. Mi meg ezt tapasztaltuk.
Megint nagyon belehúztak itt a több kamuprofilról írogató oltásellenesek/csakegynátha válaszolók. Úgyis lepontoztok a sárga földig, meg majd kapom a mocskolódó privátokat, valamiért nagyon el akarjátok kussoltatni, aki mást tapasztalt. Elképesztő.
De az megy nálatok, hogy az oltottak fertőznek, egyfajta logikai bukfencként.
Elég szarul viseltem, mert elzárkóztam a családtól Amúgy ők is elkapták, de csak engem döntött le, magas láz, brutal fejfájás, durva köhögés.
Igazából örültem neki, hogy végre túl leszek ezen a szaron, nem kell tovább merlegelnem, hogy beoltassam-e magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!