Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki kovidos lett, lelkileg...

Aki kovidos lett, lelkileg hogyan érintette?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 09:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
#18: Én úgy 80-90 emberből vontam le azt a tapasztalatot, amit írtam. Ennyi Covid-ossal beszélgettem. Lévén, hogy egy szanatóriumban dolgoztam, ami tavaly óta Covid-osokkal van tele. Te meg csak magadból indulsz ki, szóval biztos hülyeség amit írtam :D
2021. júl. 22. 10:25
 22/28 anonim ***** válasza:
37%

"Én úgy 80-90 emberből vontam le azt a tapasztalatot, amit írtam. Ennyi Covid-ossal beszélgettem. Lévén, hogy egy szanatóriumban dolgoztam, ami tavaly óta Covid-osokkal van tele. Te meg csak magadból indulsz ki, szóval biztos hülyeség amit írtam :D" Persze.Mese-mese-meskete. Hagyjuk már, a másik kérdésnél is tolod az oltásellenes propagandát.

Érdekes, a mi ismerősi körünkben meg elég sokan kifeküdtek, halt is meg fiatal nő, valakinek "csak" az apja, testvére, az én rokonom, aki egészséges férfi, majdnem belehalt. Több ismerős, párom munkatársai hónapokig szenvedtek/nek az utóhatásaitól. Mi meg ezt tapasztaltuk.

Megint nagyon belehúztak itt a több kamuprofilról írogató oltásellenesek/csakegynátha válaszolók. Úgyis lepontoztok a sárga földig, meg majd kapom a mocskolódó privátokat, valamiért nagyon el akarjátok kussoltatni, aki mást tapasztalt. Elképesztő.

De az megy nálatok, hogy az oltottak fertőznek, egyfajta logikai bukfencként.

2021. júl. 22. 11:45
 23/28 anonim ***** válasza:
83%

Elég szarul viseltem, mert elzárkóztam a családtól Amúgy ők is elkapták, de csak engem döntött le, magas láz, brutal fejfájás, durva köhögés.

Igazából örültem neki, hogy végre túl leszek ezen a szaron, nem kell tovább merlegelnem, hogy beoltassam-e magamat.

2021. júl. 22. 15:15
 24/28 A kérdező kommentje:
Mikor kaptad el? Kitől? Egy családban sztem tuti elkapja mindenki
2021. júl. 22. 15:21
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Maga a covid sehhogy. Voltam már máskor is beteg. A korlátozások és a karantén viszont az idegösszeroppanás szélére vitt.
2021. júl. 22. 19:21
 26/28 anonim ***** válasza:
95%
Maga a covid semennyire. Sokkal inkább ez a cirkusz, ami már 1,5 éve megy. A saját tapasztalatom az, hogy egy erősebb náthával egyenértékű (persze, van, aki belehal, az influenzába is). Illetve a karantén feloldásának a procedúrája, amitől kiborultam. A háziorvos olyan villámgyorsan karanténba rakott, hogy öröm volt nézni. Feloldani már nem sietett annyira, pont húsvétkor sz*patott be, gyakorlatilag 1 héttel tovább voltam benne feleslegesen, pusztán azért, mert nem vette fel a telefont (vagy ha igen, közölte, hogy ő most olt, nem ér rá).
2021. júl. 23. 11:23
 27/28 anonim ***** válasza:
31%
Engem meg a barátaimat is karantén viselt meg.Házi bulit tartottunk akkor amikor korlátozások voltak és legjobban tombolt a járvány.Azt gondoltuk hogy mindent megúszunk.Nagyban tartott a buli amikor egyik barátom hívták hogy szüleitől tesztet vettek ami pozitív lett aztán egymás után szépen estünk bele.Én voltam a legszarabbul,nem volt súlyos,de utoljára jó 19 éve volt tüdőgyulladásom.Én családom megúszta mert be voltak oltva már,de így is elszigetelve éreztem magam otthon is.
2021. júl. 23. 20:52
 28/28 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy, mintha influenza/nátha lenne, szar volt pár napig mert köhögtem, náthás voltam, de utána mintha mi sem történt volna. Jól vagyok azóta is, és nem oltattam be magam, és nem is fogom!
2021. szept. 30. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!