Aki kovidos lett, lelkileg hogyan érintette?
Vissza gondolva vicces amúgy. Home officeban dolgozom, hónapok óta a boltig se nagyon mentem ki, gyerek haza hozta suliból.... Mind elkaptuk
Velünk élnek csak külön lakrészben a tesómék, barátnője terhes, egész télen - tavasszal jöttek mentek, utaztak, Ausztriaba szülőkhöz, nagy bevásárlásra jártak heti 2xer mindenféle üzletbe, plusz a sok kórházi látogatás a terhesség miatt.... Egyszer sem voltak még csak megfázva sem
Nevetséges
Sehogy, nem érintett meg. Inkább csak egy zavaró tényező volt, mert karanténba kényszerültem és nem tudtam menni programokra.
Igazából tünetmentes voltam, csak egy program miatt tesztet kellett csináltatnom és ott derült ki.
13# Ekkora baromságot. :D Nem vagyok aggódó típus, nem érdekelt a kovid, mikor elkaptam sem hagytam el magam, a 6.-7. napon majdnem megfulladtam és lilák voltak a végtagjaim, pedig épp filmet néztem, mindenféle agyalás nélkül...
Biztos jókedvemben mentem kórházba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!