Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki kovidos lett, lelkileg...

Aki kovidos lett, lelkileg hogyan érintette?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 09:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg a gyerek hozta haza az iskolábol. 39-40 fokos láz volt vagy 3 napig
2021. júl. 22. 10:13
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
4# Hát kovid miatt. :D
2021. júl. 22. 10:13
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Engem se érintett meg. Akik túlparázzák, azt hiszik, hogy ez valami "hű de komoly" vírus, azokat általában jobban kikészíti. Akik leszarják, azoknak közel sincsenek olyan komoly tüneteik. Placebo-effektus, csak épp a fordított irányba. Sok esetben nagyon komoly tüneteket képes a test kitalálni. Tavaly a sógornőm egyszer 100%-ig meg volt győződve arról, hogy Covid-os. Olyan szinten, hogy 1 hét után már folyamatosan köhögött, fájt a feje, lázas volt. Vettek tőle mintákat, vért is, és semmi baja nem volt. Se Covid, se más. Amint ezt megtudta, minden tünete elmúlott. Van erre egy kifejezés, egy "betegség", ami pánik helyzetben jön elő, csak most nem jut eszembe. Neki ilyenje volt. A szervezet minden tünetet leutánoz, amikről hall az ember. Én meg vagyok arról győződve, hogy akik ténylegesen elkapták a vírust, nekik egy részüknek csak azért vannak komolyabb tüneteik, mert hallottak már róla. Ha teljesen ismeretlen lenne mindenki számára a vírus és hatása, közel sem lenne ilyen súlyos.
2021. júl. 22. 10:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Vissza gondolva vicces amúgy. Home officeban dolgozom, hónapok óta a boltig se nagyon mentem ki, gyerek haza hozta suliból.... Mind elkaptuk

Velünk élnek csak külön lakrészben a tesómék, barátnője terhes, egész télen - tavasszal jöttek mentek, utaztak, Ausztriaba szülőkhöz, nagy bevásárlásra jártak heti 2xer mindenféle üzletbe, plusz a sok kórházi látogatás a terhesség miatt.... Egyszer sem voltak még csak megfázva sem

Nevetséges

2021. júl. 22. 10:15
 15/28 A kérdező kommentje:
11-es Párod is elkapta? Felkelni bírtál tenni venni? Gyereknek voltak tünetei?
2021. júl. 22. 10:16
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Sehogy, nem érintett meg. Inkább csak egy zavaró tényező volt, mert karanténba kényszerültem és nem tudtam menni programokra.

Igazából tünetmentes voltam, csak egy program miatt tesztet kellett csináltatnom és ott derült ki.

2021. júl. 22. 10:16
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem érintett meg, szimplán mint egy megfázás.
2021. júl. 22. 10:17
 18/28 anonim ***** válasza:
38%

13# Ekkora baromságot. :D Nem vagyok aggódó típus, nem érdekelt a kovid, mikor elkaptam sem hagytam el magam, a 6.-7. napon majdnem megfulladtam és lilák voltak a végtagjaim, pedig épp filmet néztem, mindenféle agyalás nélkül...

Biztos jókedvemben mentem kórházba. :D

2021. júl. 22. 10:17
 19/28 A kérdező kommentje:
14-es ez tényleg érdekes, mert nálunk is. Sogornőmék mentek jobbra balra, covidos volt a környezetükben, bőrig áztak novemberben stb, dolgoztak bkv stb, és még csak meg sem fáztak. Bár ehhez tényleg akkora mázli kell....
2021. júl. 22. 10:18
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteget fingottam ezidõ alatt.
2021. júl. 22. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!