Miért vastag folyamatosan a nyálkahártyám és köpdösöm, krákogom fel a ragacsos váladékot, amiben néha feketés szösz szerű darabok vannak?
Az jutott eszembe, hogy apámnak amikor gyerek voltam volt egy "fekete szőr nyelv" nevű diagnózisa, amit azért jegyeztünk meg, mert nagyon szórakoztatónak tartottuk az elnevezést.
Persze nem volt igazából szőrös a nyelve, csak fekete lepedék.
Cseppeket kapott rá.
Azt szeretném kérdezni kedves kérdező, hogy voltál covid-19 oltáson, és ha igen akkor mikor, és melyik fajtát?
Ha igen akkor ezeket a tüneteket lehet kezelni, mert lehet a tünetek a védőoltás mellékhatásai, amit időben kezelve meg lehet előzni a nagyobb bajt!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem kaptam oltást, ezek a tünetek régóta fennállnak.
Nekem az SLS tartalmú fogkrémektől volt bajom, de akár a fogtömések, fogpótlások is okozhatnak gondokat.
Szia. Ugyanez a helyzet.. amikor nyelek érzem a "slejmet" és állandóan újratermelődik konkrétan mindig..
Azóta van változás? Nincs valami jó praktikád rá? Úgy érzem bele tudnék bolondulni hogy érzek ott valamit.. 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!