Szeritetek hogyan lehetne valójában legyőzni a Covidot?
Annyira elegem van már, hogy nemrég végre visszakaptuk a normális életünket, erre máris közeleg a negyedik hullám, biztosan jönnek majd megint a lezárások, korlátozások.
Holott eddig az összes "szakember" azt hangsúlyozta, hogy az oltás a megoldás, az oltás megállítja a járványt, és különben is ez a hullám lesz az utolsó (mondták pár hónapja a harmadikra). Ehhez képest az oltás és a nyár ellenére is terjed a vírus... ennek már tényleg sosem lesz vége? Félreértés ne essék, nem vagyok vírustagadó, sajnos a családomon is végigment a betegség és mindannyian be is vagyunk oltva. De egyre inkább úgy tűnik, hogy sajnos ezzel sem leszünk biztonságban.
Szerintetek hogyan lehetne tényleg megállítani a járványt, vagy legalább lecsillapítani úgy, hogy ne okozzon ekkora galibát? Most már örökre ezek a hullámok fogják alakítani a világ sorsát?
#47:
Egy meddőség kialakulása vagy akár bármi más )vérrög, szívizomgyulladás stb.), mely rányomhatja egész életedre a bélyegét az miért kisebb súlyú, mint a "poszt-covid"?
A gyakoriságot még nem tudjuk. Vannak poszt-covidosak, de eltérő tünetekkel és a tünetek időtartama is változó lehet. Lehet valakinél megmarad örökre, lehet másnál nem.
Miért tuti, hogy elkapná? Kapcsold már ki a propaganda oldalak követését! Lassan 2 év alatt én pl. nem kaptam el, pedig jártam és járok közösségbe, párom egészségügyben dolgozik és tavaly napi szinten találkozott covidosokkal. Csináltattam nemrégiben ellenanyag-szint tesztet, eredménye egy kövér nulla volt, amely elvileg (ugye milyen megbízható mindenféle teszt..., akkor mit várunk a vakcináktól) azt jelenti, hogy nem estem még át rajta vagy már kiürült a szervezetemből. Köszönöm szépen, egyébként jól vagyok, tehát ha mégis volt ilyen akkor észre sem vettem. (párom sem kapta el egyszer sem, pedig nem is volt beoltatva sem, csak most kapta meg - nagyjából muszájból, - bár mostantól az eü. dolgozókat kötelezik...).
Úgyhogy lehet soha nem is leszel az. Én influenzás sem voltam elvileg sosem. Persze a lehetőség mindenre megvan de nem tényként kell kezelni, hogy biztosan elkapod.
Hosszú távú mellékhatása pedig bárminek lehet. Az emberi szervezet eléggé összetett.
#50: Na ebből latszik mennyi közöd van hozzá. Egyébként mondhatjuk sugárbetegségnek is, de akit erint az nem segít rajta.
Google segít egyebként, elég sok információt meg lehet találni ezzel a hasznos keresővel.
Meg még van nehány idegméreg és gáz is, ami egyszeri expozíció következményeként maradandó károsodast okoz, DE KIÜRÜL A SZERVEZETBŐL, de ez se zavarjon.
51
Akkor 95% találkozik a vírussal... de a zöme fog.
A bárányhimlőt se nagyon ússzák meg az emberek.
Az influenzával én se találkoztam még, mázli, bár néhány évben be voltam oltva ellene és elvileg létezik keresztimmunitás valamennyire.
52
Hogyan jut eszedbe összehasonlítani a sugárbetegséget és az idegmérget védőoltásokkal? Melyik oltással van amúgy bajod, a hagyományossal, a vektorral vagy az mRNS-el?
Új hír. Érdemes a számokat figyelni.
Izraelben a SÚLYOS covid betegek (gépen, vagy intenzíven) több, mint 60%-a Pfizerrel be volt oltva.
Mellesleg Izraelben 56% kapta már meg a két Pfizer oltást (+5% csak az elsőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!