Most komolyan meddig fog még itt menni ez a bohóckodás az oltásokkal meg a covid hullámokkal?
“ Ja, mert a publikált tények szemszögtől függően mások és mások, értem. Egyéb debilizmus mára?”
No comment. Idejöttél leadni a frusztrációdat, megtetted, adtam egy plusz lehetőséget, hogy rámzúdítsd még a maradék feszültséged, mist már mehetsz a zuhanyzó alá recskázni. Itt lejárt a te szereped.
Az oltás megtanítja az immunrendszernek, hogyan kell védekezni adott kórokozó ellen, így éles helyzetben gyorsan kialakul az immunválasz, a kórokozók kevésbé szaporodnak el, sokkal enyhébb vagy épp tünetmentes a lefolyás, kevesebb vírust ürít az egyén, ha ürít.
Oltásokkal sok-sok betegséget fékeztünk már meg.
Általános iskola 8. osztály, de például az Egyszer volt... Az élet rajzfilmből is megtanulja egy 8 éves gyerek.
Te! A 8 éves gyerekek közt van, aki a mikulásról is elhiszi a mesét.
Szóval nem a legjobb példa. :)
Szerintem a legjobb amikor olyanok dobálózbak a statisztikai adatokkal akiknek még a százalékszámítás is kihívás.
De AzÓtÁsMeGtANíCcSa aZ iMmUnReNdSzErT áLtAlÁnOsIsKoLáBaN!!!NéGy44!!
Ezt mindenki tudja.
#38: WOW!!! Időgeped van, te már 100 éve tudod, amit mi csak jövőre tudunk meg?
Nem érdekel egy jol fizető állás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!