Most komolyan meddig fog még itt menni ez a bohóckodás az oltásokkal meg a covid hullámokkal?
#8, #9: tessék híreket is olvasni.
Jelenleg izraelben a betegek fele korábban be volt oltva.
5 nincs ebben semmi konteó. Nézem a statisztikát, emelkedik. Maradjunk annyiban, ha letörik az a hullám akkor igazat adok neked. Addig meg konteósozzál a földijeid közül az olyan primitív fajtákkal, mint te is vagy. Érdekes módon nálunk nem menő ez az oltott-oltatlan gyűlölködés.
Az is érdekes, ha a ti érdeketeket szolgálja egy statisztika, akkor szent, ha meg nem, akkor konteó. :)
“ tessék tudományos szaklapokat olvasni, ne "híreket"...”
Hát én már láttam nem egy pálfordulást Jens Spahntól, aki egyenesen Christian Drosten társulatára alapozza a kijelentéseit. Szerintem a szaklapok sem lehetnek “kompetensebbek” és naprakészebbek.
Magyarorszagon az uj nacik azok az oltasosak akik felelossegre vonjak az oltatlanokat, azaz az uj zsidokat.
Figyeld meg a parhuzamot:
Nemetorszagban II Vh elott mindenki panaszkodott a zsidokra, hogy miattuk nincs munkajuk, megy rosszul a gazdasag. Ez tudjuk innen indult, es mibe torkollott.
Most mi van?
Az oltatlanok miatt nincsenek munkak, megy tonkre a gazdasag, plusz elveszik masok "szabadsagat" es miattuk kell maszkot hordani.
Bevezettek a vedettsegi (oltasi) igazolvanyt. Mar csak az hianyzik hogy magukon hordjak akiknek van, hogy oket ne diszkriminaljak, es akin nincsen az olyan mint amikor a zsidoknak "jewish badge"-t kellett hordaniuk magukon.
M1 hirekben is csak veletlen olvastam, hogy "AZ OLTATLANOK MIATT LESZ 4. HULLAM", tehat a kormanyzas is kezdi uszitani az oltatlanok ellen az eroszakot.
Magyarorszagon meg mindig szamottevo az antiszemitizmus, a Hitler kultusz es a naci eszme is jelen van nagyon sok emberben, foleg falvakban, kisvarosokban. Es ezt buszken felvallaljak.
Ahogy irtam, a 21. szazadban, jelenleg, az uj zsidok az oltatlanok es az antiszemitizmus = antioltatlanizmus.
Lehetett ezeket latni hirekben is amikor embereket keseltek meg mert rajuk szolt valaki virus idejen, hogy huzza fel rendesen a maszkot. Meg a megannyi eroszak amit elkovetnek az oltatlanok ellen.
Ez a 21. szazadi kristallnacht es antioltatlanizmus.
Nagyon eros a diszkriminacio, es lenezik az oltatlanokat es mindegyiket konteos hulyenek meg egyebnek becezik, meg elfogultnak, hiaba jonnek esz ervekkel, hogy miert nem oltatjak be magukat.
Mindegyik oltott aki lenezi az oltatlanokat azt hiszik magukrol hogy orvosok, meg begoogliztak ezt azt es mar letettek a PHd-t, es igy mindent megcafolnak amit egy oltatlan ir, az aggajairol, hogy miert nem oltatja be magat minden konspiracio meg politika hianyaban.
Tehat roviden, az oltas egy jo kaput nyit arra az utra, hogy kieljek a merguket az oltottak az oltatlanok ellen, lenezzek oket, es eroszakosan lepjenek fel ellenuk neha neha, es mindenert oket okoljak.
Termeszetesen jonni fognak a leszavazasok, mert a szovegembol kiderult, en sem oltattam be magam, esz ervek miatt.
Sziasztok! Minden oltásellenest lepontoztam, és minden oltáspártit föl. Amúgy a kérdésre a válasz: addig amíg mindenki be nem oltatja magát :)
Az oltás életet ment, jó lenne már végre mindenkinek felfogni ezt. Jelenleg már több mint 4 millió halottnál járunk, akiket a covid vitt el.
#17: A tűzoltóknál mindenképp így van!
A covid oltás meg a jelek szerint nem ad plusz intelligenciát :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!