Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok arról a teóriámr...

Mit gondoltok arról a teóriámról, hogy rég immunis vagyok különben nincs is járvány?

Figyelt kérdés
Legalábbis nagyságrendekkel nagyobb nullának kell lennie attól amit reklámoznak, ha még mindig nem tudott megkaparintani magának miközben tevékeny életet élek.
2021. júl. 7. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Helyes következtetés, igazad van!
Téves következtetés, ez egy nagyon különleges járvány ami ellentmond a józan észnek.
Egyéb, leírom.
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Én egy tök átlag orvostanhallgató vagyok aki élete legrosszabb élményeit szerezte az elmúlt 6 hónapban.

Többször kötelezően kellett mennem oktatási helyem környékére klinikákra ahol a COVID osztályokon kellett dolgoznom kirendelés cím alatt. Összesen 31 napot voltam kirendelve a félév során.

Kb. 40 ember halt meg csak akkor amikor én műszakban voltam az osztályon.

Én nem láttam elektronmikroszkóp alatt a virust ez tény. De valami akkor is van ebben az egész járványban. Ha a teóristáknak van igaza és a "nagyhatalmak" csinálták akkor is itt van velünk. Mit változtat a helyzeten az hogy mesterséges vagy természetes? Semmit véleményem szerint. Így is úgyis életeket tett tönkre és nekünk az eü.-ben ezzel kell törődni.

Mélységesen elszomorít amikor minket neveznek hazugnak és semmirekellőnek azok akik nem hisznek ebben az egészben. Őket tényleg bevinném hogy dolgozzanak egy éjszakai műszakban a korházban.

1 dologgal tudok csak egyetérteni. Az pedig a média kommunikációs hibái.

Olyan szinten elb***ott ez az egész kommunikáció, hogy szégyellem magam miatta.

Teljesen kiélezte az emberek ellentéteit, semmiképp nem oktató célú, mindenki bizalomvesztett lett.

2021. júl. 7. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Kérem, azért aki leszavaz mondja már meg mi a baja szívesen társalgok.
2021. júl. 7. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Ajanlani tudom:

[link]

Akit erdekel a tema vagy aki meg mindig ketelkedne megkerlek nezzetek at a fenti linken leirtakat.

Le lehet pontozni,lehet okoskodni de oda az IGAZSAG van leirva.

2021. júl. 7. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Ennél károsabb dolgot meg sem oszthattál volna.
2021. júl. 7. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
4 ha ezt harmasnak mondod akkor nagyon elfogult vagy, vagy te is a “rendszert” tamohatod ha szerinted a valosag az karos.
2021. júl. 7. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
újabb kérdés ami alatt vitázhatnak olyanok akik azt hiszik el ami az ő gondolkodásmódjuknak megfelel. Mintha bárki tudná a valóságot ...
2021. júl. 7. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Én nem értem azokat az embereket, akik szerint az egész világon csaknem mindenütt hazudnak a kormányok a saját népüknek, az egész világon egy 'nátha' miatt vannak szerintük korlátozások - sok helyen amúgy akár jóval szigorúbbak is, mint nálunk.

Olyan nincs, hogy a világ csaknem összes országa összefogjon a nép ellen és még csak ki se derüljön a turpisság, még csak el se szólja magát az egyik nagyhatalom vagy nem is tudom... Nem is tudom, hogy ezek az emberek hogy gondolják ezt.

Még ha össze is fogna a világ csaknem összes országa, akkor is volnának nézeteltérések, ha színészkedés lenne, NAGYON kilógna a lóláb, mondjuk Kína vagy az USA vagy az EU kitálalna vagy nem is tudom...

Hogy nem kaptad még el?

Mázli.

A magyarok 10%-a esett még csak át rajta.

Képzeld, van kisgyerek, aki alsóban kapja el csak a bárányhimlőt, mert előtt nem találkozik a vírussal. Mázli. Én se voltam bárányhimlős, később, amikor már lehetett, beoltottak ellene. Pedig az az ember vagyok, Akitől 10 km-re tüsszent valaki és én 1 hónapig vagyok beteg.

Képzeld, az influenzát se mindenki szokta elkapni.

Egyébként nem akarnak a nagy vírustagadók / vírus veszélyességét tagadók csak egyszer, csak egyszer bemenni az intenzívre, hogy lássák, mi megy ott?

2021. júl. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!