Mit gondoltok arról a teóriámról, hogy rég immunis vagyok különben nincs is járvány?
Én egy tök átlag orvostanhallgató vagyok aki élete legrosszabb élményeit szerezte az elmúlt 6 hónapban.
Többször kötelezően kellett mennem oktatási helyem környékére klinikákra ahol a COVID osztályokon kellett dolgoznom kirendelés cím alatt. Összesen 31 napot voltam kirendelve a félév során.
Kb. 40 ember halt meg csak akkor amikor én műszakban voltam az osztályon.
Én nem láttam elektronmikroszkóp alatt a virust ez tény. De valami akkor is van ebben az egész járványban. Ha a teóristáknak van igaza és a "nagyhatalmak" csinálták akkor is itt van velünk. Mit változtat a helyzeten az hogy mesterséges vagy természetes? Semmit véleményem szerint. Így is úgyis életeket tett tönkre és nekünk az eü.-ben ezzel kell törődni.
Mélységesen elszomorít amikor minket neveznek hazugnak és semmirekellőnek azok akik nem hisznek ebben az egészben. Őket tényleg bevinném hogy dolgozzanak egy éjszakai műszakban a korházban.
1 dologgal tudok csak egyetérteni. Az pedig a média kommunikációs hibái.
Olyan szinten elb***ott ez az egész kommunikáció, hogy szégyellem magam miatta.
Teljesen kiélezte az emberek ellentéteit, semmiképp nem oktató célú, mindenki bizalomvesztett lett.
Ajanlani tudom:
Akit erdekel a tema vagy aki meg mindig ketelkedne megkerlek nezzetek at a fenti linken leirtakat.
Le lehet pontozni,lehet okoskodni de oda az IGAZSAG van leirva.
Én nem értem azokat az embereket, akik szerint az egész világon csaknem mindenütt hazudnak a kormányok a saját népüknek, az egész világon egy 'nátha' miatt vannak szerintük korlátozások - sok helyen amúgy akár jóval szigorúbbak is, mint nálunk.
Olyan nincs, hogy a világ csaknem összes országa összefogjon a nép ellen és még csak ki se derüljön a turpisság, még csak el se szólja magát az egyik nagyhatalom vagy nem is tudom... Nem is tudom, hogy ezek az emberek hogy gondolják ezt.
Még ha össze is fogna a világ csaknem összes országa, akkor is volnának nézeteltérések, ha színészkedés lenne, NAGYON kilógna a lóláb, mondjuk Kína vagy az USA vagy az EU kitálalna vagy nem is tudom...
Hogy nem kaptad még el?
Mázli.
A magyarok 10%-a esett még csak át rajta.
Képzeld, van kisgyerek, aki alsóban kapja el csak a bárányhimlőt, mert előtt nem találkozik a vírussal. Mázli. Én se voltam bárányhimlős, később, amikor már lehetett, beoltottak ellene. Pedig az az ember vagyok, Akitől 10 km-re tüsszent valaki és én 1 hónapig vagyok beteg.
Képzeld, az influenzát se mindenki szokta elkapni.
Egyébként nem akarnak a nagy vírustagadók / vírus veszélyességét tagadók csak egyszer, csak egyszer bemenni az intenzívre, hogy lássák, mi megy ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!