Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek kelleni fog még...

Szerintetek kelleni fog még szeptembertől a suliban a maszk?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha szeptembertől esetleg nem is, de később biztosan kelleni fog.
2021. júl. 1. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Elvileg nem, gyakorlatilag meg az egész kiszámíthatatlan és úgyis minden 1-2 nappal előbb derül csak ki. Amúgy 5,5 millió oltott után már nem kell, ami mindjárt teljesül, viszont ki tudja mi lesz, ha ősszel megint jön egy újabb hullám vagy mutáns.
2021. júl. 1. 18:34
 3/12 anonim válasza:
41%
Szia, mivel már arról beszélnek a hírekben, hogy 2021 júliusától nem fog kelleni sok helyen a maszk és az oltási igazolvány, ezért arra számítok, hogy nem feltétlenül. Bár ez függ a suli vezetőségétől is. Szerintem akkortól tehetik le az emberek végleg a maszkot, ha már a tömegközlekedési eszközökön sem kötelező a maszk viselete.
2021. júl. 1. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

3-as

Ami szintén a hétvégétől lesz....

2021. júl. 1. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Inkább októbertől
2021. júl. 2. 02:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
vagy szept 1 vagy okt 1
2021. júl. 2. 08:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekem is az a gyanúm hogy még nem tudunk búcsút mondani a maszknak
2021. júl. 2. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Remélem nem... talán tényleg nem. Azért már mégis megvan az 5.5 millió. Hátha...
2021. júl. 3. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

5,5 mió Mo.-on beoltott ember, akik közül van, aki csak egy oltást kapott, van aki kínait, van aki Mo.-on tartózkodott de nem magyar állampolgár (lehet hogy azóta már haza is költözött), van aki magyar állampolgár de mondjuk Ukrajnában élő kettős állampolgár, valamint július 2 óta oltják a határ környékén lakó nem magyar állampolgárokat is.

Vajon hány olyan Mo.-on lakó ember lehet, akit beoltottak és van is védettsége? Szeptembertől vagy nagyon jó esetben októbertől újrázunk.

2021. júl. 3. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom, már nem csak a világban, de Európában is újra romlik a helyzet. Én személyszerint biztonságosabbnak láttaam volna, ha a zárt terekre marad erre az évre a maszkviselés.

Valószínűleg októberig kell mmajd "várni" az új hullámmal, utána megint kötelező lesz a maszk éslehet súlyosabb korlátozások.

2021. júl. 3. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!