Van magyarázat az alábbiakra a COVID oltástól félők részéről?
Miből gondoljátok, hogy később előjövő káros hatása lehet az oltásoknak? Egy addigra réges rég lebomlott anyag hogyan tud a későbbiekben ártani?
Miért gondoljátok bagatellnek a poszt-COVID-ot, amikor nagy százalékban előfordul, egészségeseknél is, fiataloknál is és durva lehet?
Ha jól behatárolható a veszélyeztetettek köre, mivel magyarázzátok a 20-40 év közötti, egészséges vagy irreleváns alapbetegségű elhunytakat?
Ha lehetséges lenne az immunrendszer erősítése, akkor...
Miért van az, hogy cikkek tömegeiben figyelmeztetnek orvosok, hogy az immunrendszert nem lehet erősíteni?
Miért van az, hogy egy sor betegségre adnak szteroidot tablettában, infúzióban (immunrendszert gyengítő szer), de cikkek vannak, hogy nem veszélyesebb az ezt szedőkre a COVID?
Ha annyira fókuszban az immunrendszer és immunrendszer mind felett, miért adják annyira gyakran ezeket a gyógyszereket (akár fülzúgásra vagy kisebb, alig zavaró orrpolipra is) és miért nem figyelmeztetik az ezt szedőket, hogy fogékonyabbak a fertőzésekre?
Miért az a gyakorlati tapasztalat, hogy az immunszuppresszánst szedők általában nem fogékonyabbak a fertőzésekre?
Miért a legegészségesebb életmódot élők a leggyakrabban náthásak egy munkahelyen és miért a legegészségtelenebbül élők kapják el tőlük a legritkábban?
Miért bíznátok jobban az Ivermectinben, mint az oltásban?
Más gyógyszer esetén nem zavar a IV kísérleti stádium, csak a COVID oltás kapcsán?
Az miért van rendben, hogy a vitamingyártók is profitéhesek?
Miért gond, hogy a bürokrácia réazleges megkerülése és a rengeteg erre fordított energia miatt egy év alatt kész lettek az oltóanyagok?
Nem bagatellizálom, de nem is túlzom el, mint te. A helyén kezelem.
Az oltás is fellobbantja! Erről már beszéltünk. Én örülök, hogy most tünetmentes, nem indítom be direkt. Ha a covidot elkapom, és beindítja, az más, de én direkt nem fogom.
Nem csak a betegségem szól az oltás ellen. Nem arról van szó, hogy nem ajánlják, én döntök úgy, hogy nem kérem. A saját tapasztalataimra hagyatkozom, pont úgy, mint te.
Én nem a saját tapasztalatomra hagyatkozom, hanem szakemberek véleményére.
Lehet, hogy ösztön miatt magunkból indulunk ki, de ezt le kell küzdeni, mert általában nem helyes.
A járvány az elmúlt 100 év legsúlyosabb világjárványának gondolom, az influenzáknál többszörösen veszélyesnek (a helyén kezelem), oltás nélkül tuti elkapom és a post-COVID is fenyeget, ha más nem, oltással valószínűleg nem. Ráadásul az immunizációval a mielőbbi lecsengést is segítem. Mondom ezt eddigi tudásom alapján és mondtam volna ezt 5 vagy 10 éve is.
Te gondolod a legsúlyosabbnak. Mi az, ha nem saját tapasztalat? Nem tuti, hogy elkapod. Vagy ha mégis, lehet, hogy X év múlva, amikor egy közönséges nátha lesz. Influenzás se volt még mindenki, pedig bőven lett volna rá alkalma. Post covidos se biztos, hogy lesz. Még mindig NINCS a többségnek. Az immunizációval nem biztos, hogy bármit is segítesz. A vírus célja a túlélés. Minél inkább falakba ütközik, annál inkább kényszerül mutálódásra.
Egy dolog biztos. Ha az oltásnak van bármilyen mellékhatása (van, csak még csak egy részét ismerjük), na, az az, amit nem tudsz már elkerülni.
Akkor azért tök jó, ha az ember legalább olykor oltatja magát influenza ellen.
A spanyolnátha valószínűleg tényleg durvább volt a koronánál, de a szezonális influenzák sokszorosan szelídebbek náluk.
Jöhet olyan járvány, hogy maradnak összesen 1 milliárdan.
Ami ellen lehet, védőoltást kell készíteni.
Mellesleg a spanyolnátha egy alultáplált, mentálisan, testileg rossz állapotban levő emberiséget talált meg. Legalábbis a világháború után így lehetett.
Túl sok katasztrófa filmet nézel. Igen, jöhet, és a Föld fel fog lélegezni. De nem a Covid lesz az.
Megsúgom, jöhet olyan oltás is, hogy maradnak összesen egymilliárdan😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!