Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is csak állig, vagy...

Más is csak állig, vagy maximum orrig felhúzva hordja a maszkot a tömegközlekedési eszközökön ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Túl meleg van, hisztivírustól nem félek. Néha akad 1-1 önérzetes öregember, aki beszól, hogy húzzam fel a maszkot, nem túl barátságos hangnemben meleg éghajlatra elküldöm, hogy törődjön a saját dolgával, de este pl már a metrón, buszokon bulik után amúgy se veszi fel rendesen kb senki.
2021. jún. 19. 12:23
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Végre valami logika. Sok rettegő agyhalott, vonulgatni és meccsezni lehet?
2021. jún. 19. 16:16
 22/26 anonim válasza:
Egyébként tényleg érdekes, hogy összegyűlik több ezer ember és alig fertőződnek meg.. Miiiilyen érdekes... Agyhalott, szánalmas, beteg, vírusrettegő agyhalott banda.
2021. jún. 19. 16:42
 23/26 anonim válasza:
80%

Nem rettegek a vírustól, sőt, én is átestem már rajta és semmi bajom nem volt. Tömegközlekedni nem szoktam, autóval járok, a bevásárlóközpontok üzleteibe szoktam csak járni mint olyan helyre, ahol maszkot kell viselni. Mindig normálisan van rajtam, nem szólok be senkinek, akin nincs, mert mint említettem, nem félek, de őszintén szólva szánalmasnak tartom őket. Hogy valaki nem kap levegőt, meg nem tudja elviselni az arcán a maszkot.. egyszerűen nevetséges indokok; életképtelenek ezek az emberek. Apukám asztmás, és érdekes, kibírja a maszk viselését. Az orvosok, különösképp sebészek órákat állnak több rétegnyi (!) maszkban, és valahogy ők sem ájulnak el az “oxigén hiányától” (amire ugye minden nagyokos hivatkozik).

Úgyhogy a kérdésre válaszolva, nyilván vannak ilyen emberek, amivel te is tisztában vagy, mivel ha tényleg érdekel más emberek maszkviselési szokása, egy pillanat alatt körbe tudsz nézni a tömegközlekedési eszközön, amin utazol, és magadtól is rájössz, hogy kerek e világon nem te vagy az egyetlen különc, aki nem hordja az orrán a maszkot. További jó provokálást. <3

2021. jún. 19. 19:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Arra nem válaszoltál, hogy a helyes és sportos arcom miért kellene takargatni.
2021. jún. 19. 20:36
 25/26 anonim válasza:
24.: Mert azt a kérdést nem tetted fel.
2021. jún. 19. 20:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Ilyen számok mellett már 2 hete el kellett volna hagyni a maszkot teljesen. Az a baj, akármennyire kevés az esetszám, mindig lesz néhány döntéshozó károgó, hogy jaj de mi lesz, ha mégis, talán, esetleg, 1 ezrelék eséllyel? Ilyen alapon már soha ne vesszük le.
2021. jún. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!