Más is csak állig, vagy maximum orrig felhúzva hordja a maszkot a tömegközlekedési eszközökön ebben a melegben?
Nem rettegek a vírustól, sőt, én is átestem már rajta és semmi bajom nem volt. Tömegközlekedni nem szoktam, autóval járok, a bevásárlóközpontok üzleteibe szoktam csak járni mint olyan helyre, ahol maszkot kell viselni. Mindig normálisan van rajtam, nem szólok be senkinek, akin nincs, mert mint említettem, nem félek, de őszintén szólva szánalmasnak tartom őket. Hogy valaki nem kap levegőt, meg nem tudja elviselni az arcán a maszkot.. egyszerűen nevetséges indokok; életképtelenek ezek az emberek. Apukám asztmás, és érdekes, kibírja a maszk viselését. Az orvosok, különösképp sebészek órákat állnak több rétegnyi (!) maszkban, és valahogy ők sem ájulnak el az “oxigén hiányától” (amire ugye minden nagyokos hivatkozik).
Úgyhogy a kérdésre válaszolva, nyilván vannak ilyen emberek, amivel te is tisztában vagy, mivel ha tényleg érdekel más emberek maszkviselési szokása, egy pillanat alatt körbe tudsz nézni a tömegközlekedési eszközön, amin utazol, és magadtól is rájössz, hogy kerek e világon nem te vagy az egyetlen különc, aki nem hordja az orrán a maszkot. További jó provokálást. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!