Más is csak állig, vagy maximum orrig felhúzva hordja a maszkot a tömegközlekedési eszközökön ebben a melegben?
Nem.
Akik ettol felnek hogy majd a maszktol fognak meghalni azok gondolkodjanak el azon, hogy ez kb. az o logikajuk szerint ugyanaz az eset, mint amikor valaki virus-rettego es attol fel hogy a covid-ot elkapja es meghal (de ez egyebkent valos is legalabb).
Nem félek hogy a maszktól halok meg lol, csak
1. Kényelmetlen és nem fogom az orromra húzni
2. Helyes vagyok és nem takargatom az arcom 😅
Ha nem felsz attol hogy meghalsz tole, csak egy kis kenyelmetlenseg ugy 5 - 10 percig (vagy meg addig se) felhuzni egy kicsi maszkot a helyes pofidra, akkor szerintem igazan megtehetnel ennyit hogy megvedd a rizikos kategoriaba tartozo embereket.
Illetve ne felejtsd el, hogy a vakcinak kb. 70 - 95% ban vedenek meg a virustol (vakcinatol fugg), tehat mindig lesz egy jo par ember aki vedetlen hiaba van vakcinaja, meg vannak olyanok is akik nem oltottak meg be magukat.
Szerintem amellett hogy leszarjuk a masikat, ennyit boven meg lehetne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!