Persze, hogy volt pár haláleset a vakcinák után. ugyan úgy ahogy előtte is. Meg lesz is még. Sok millió ember hal meg naponta sok millió születik. Ez ilyen.
7 milliárdan élünk a földön. A nagy számok törvénye alapján mindig lesz, aki belehal abba, amibe más nem fog belehalni.
Pl a barátnőm 12 év hajfestes után, egy már régóta használt hajfesték használata közben kapott allergiás rohamot.
Megis több millió nő festi a haját nap mint nap. Ez ilyen. Különbözőek vagyunk. Nincs ket egyforma ember, nincs két egyforma immunrendszer. Ha naponta a s€ggünket a földhöz verjük, akkor se lesz másképp.
Beteg emberekkel dolgozom. Köztük több az autoimmun beteg. Mindenki Pfizert kapott. Hónapok óta mindenki jól van, köszönjük szépen.
Némelyeknél voltak különböző oltási reakciók, és ennyi.
En szeretném mar elfelejteni ezt az egészet, k¥rvára unom. Ezzel együtt jo lenne elkerülni- ha el lehet- a betegséget.
Persze sok olyan ember van, akinek minden fehér vagy fekete. Slussz. Mást nem ismer.
Különböző jelzőket aggatnak egymásra "covidiota " "virushivo" politikát kevernek bele...a p@fam leszakad.
Néha már úgy érzem magam mint abban a filmben a teljesen átlagos intelligenciával megáldott karakter, aki átszundítja magát a jövőbe, a "hülyék paradicsoma"-ba.
Nem mindenki húz zacskót a fejére maszk gyanánt, és nem mindenki f@ssa le a bokáját egy vakcinatol.
Egymast ijesztgetik folyamatosan.
Ez kellett volna kezelni mar az elején. Nem tették. Sehol sem.
Most meg toporgunk még ki tudja meddig mint a sz@rógalamb.
👍
"Különböző jelzőket aggatnak egymásra "covidiota " "virushivo" politikát kevernek bele...a p@fam leszakad.
Néha már úgy érzem magam mint abban a filmben a teljesen átlagos intelligenciával megáldott karakter, aki átszundítja magát a jövőbe, a "hülyék paradicsoma"-ba."
Az utolsó mondatod igaz ,a többi nem,a politika rohadtul benne van ebben a témában,az emberek pedig benyalták a médiahájpot keményen,és most sajnos a birkák vannak többségben...
Egy szóval nem mondtam, hogy nincs benne. Pont az ellenkezőjét írtam.
Látszik, hogy nem olyan körökben mozogsz, ahol nem politikai, hanem tudományos, orvosi szemszögből foglalkoznak ezzel. Mert ez az.
Az már megint más dolog, hogy belekeverik a politikát! Érted mit akarok mondani?
Engem ezerszer lefideszb¥ziztak, mert aki felelősségteljesen gondolkodik, aki nem csak a firkászok irományaiból, a szomszédtól meg a facebookról tájékozódik az már az. Pedig nálam jobban senki sem tojik a politikára meg a pártokra meg az isten f@szára jó magasról. Nagyívben lexarom.
Elegem van ebből az egészből.
Pont erről írtam az előbb. Neked is minden fehér vagy fekete? Más nincs?
Képzeld, én beoltattam magam, sőt jó sokat ismerek, aki igen (vannak akik már fél éve , semmi bajuk), mert így tartom logikusnak, és egyáltalán nem félek tőle. De megértem ha valaki igen. Én "értem" hogy működik, és megértem, hogy sokan nem. És nem is fogják, ezer féle dolog miatt: fél, birka módon követi azokat, akik félelemből ijesztgetik, maguk köré gyűjtik ezeket az embereket így igazolva érzik magukat. Pedig ugyan úgy keveset, semmit nem tud róla mint bárki más. Ha történik egy haláleset, amit senki nem tud bizonyítani mitől, habzó szájjal lobogtatják. Egyszerűen ezt elhiszi, azt nem hiszi. Hisz. Mint a templomban.
Vagy egyszerűen annyi értelme nincs, hogy átgondoltan utána nézzen. Azt már nem mondom, hogy kérdezzen meg pár orvost a környezetében, mert az egyszerű bolti eladó is lehülyézi őket. Az orvosnak meg sokszor már nincs türelme olyan emberekhez, akik szerint a Balaton egy tenger. Vagy amikor egy ruha üzletben dolgozó hölgy kioktatja a betegségek terjedéséről az anesztes főorvost. Láttam. Nem volt semmi. Azt se tudtam sírjak-e vagy rohogjek.
De közben meg egyáltalán nem tartom jó ötletnek, hogy gyerekeket oltsanak. És nem a vakcina biztonságossága miatt.
Egy csomó intezkedessel nem értek egyet az elejétől fogva. Sok minden el lett cseszve már 1,5 évvel ezelőtt. És még nincs vége.
"Látszik, hogy nem olyan körökben mozogsz, ahol nem politikai, hanem tudományos, orvosi szemszögből foglalkoznak ezzel. Mert ez az"
Visszaszívom az előzőt,most már látom h te is az "ilyenolyankörökbenmozogsz,tanulmány,fúdetudokmindent" tipus vagy akiktől legalább úgy okádok mint a kovidmániásoktól...
Akkor én is visszaszivom amit gondoltam rólad, hogy végre valaki, akivel bar más a véleményünk normálisan, az érveket logikusan levezetve el lehet beszélgetni.
Párom vegyész, azért írtam amit írtam. Nem gondoltam, hogy a kontextusból kiragadva minősítesz beszélgetéseket.
Az mindenesetre pozitív, hogy megértetted, amit mondani akartam. Hogy nem minden fehér vagy fekete. Köszönöm.
Én nem "okádok" tőled. Inkább sajnállak a gondolkodásmódod miatt.
Én pfeizerral mert 16 éves vagyok, de 2 napig hánytam utána meg majdnem 40 fok lázam is lett attól a szar oltástól
Sztem nem ér semmit, max az időseket kéne beoltatni, hogy azért ne halljanak bele, de minket fiatalokat csak hátráztat az oltás, a napi tevékenységeinkben, meg bele is lehet halni az oltásba, de mondjuk mindegy hogy valaki beoltatja magát vagy sem, mert egyszer virus ide vagy oda, meghal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!