Van itt olyan, akinek mostanában fájt a torka, folyt az orra, de igazoltan nem covid?
Figyelt kérdés
Gyerekemről van szó, iskolás. Van időpontunk tesztre, de jó lenne addig valami bíztatót hallani. Szaglás rendben egyelőre. Láz nincs.2021. jún. 11. 08:32
1/6 anonim válasza:
Attól, hogy itt a Covid, ráadásul kifutóban, a többi vírus sem tűnt el, plusz allergiaszezon is van. Szóval ez csak egy lehetőség a sok közül. Én nem aggódnék rajta egyelőre, legalábbis a gyerekért, ők nagyon könnyen túl vannak rajta. Csak annyi, hogy amíg nem igazolt a negativitás, addig vigyázni kell, hogy ha mégis az, másokat ne fertőzzön meg.
2/6 anonim válasza:
Én a covid alatt, rengetegszer voltam beteg, múltkor 4 napig lázam volt, utána mandulagyulladás, természetes két alkalommal is negatív teszteredményt kaptam, és az ellenanyagos azt mutatta, hogy soha át sem estem rajta, vagy pedig a szervezetem nem termel ellenanyagot, nem tudom :) azt viszont igen, hogy van más betegség is a covidon kívül,pl.: influenza de erről most nem szólnak hírek :)
3/6 anonim válasza:
Persze. Allergiával kevert torokgyulladás. Percenként tüsszögtem, orrom, szemem folyt folyamatosan, a torkom meg tűzpiros volt.
Kaptam rá antibiotikumot, Mometason orrspray-t meg valami allergiagyógyszert is.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nálunk kidőlt a fel iskola nátha, köhögés, torokfajas miatt. Volt gyerek, akit teszteltek. Nem covid. Enyémek is betegek voltak. Még most is sok a hiányzó.
5/6 anonim válasza:
Allergiaszezon van, én rendre folyó-bedugult orral, és fájós torokkal ébredek (mivel amiatt nyitott szájjal alszom), nekem tengervizes orrspary segít valamennyire, meg ha becsuknám az ablakot (de meg is vesznék a melegben.)
6/6 A kérdező kommentje:
Gyorsteszt negatív lett, köszönöm mindenkinek.
2021. jún. 13. 22:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!