4 napja fáj a torkom;náthás vagyok.1 napig nem éreztem
ìzeket,szagokat.Szerintetek ez covid?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 20:09
1/10 anonim válasza:
Ha megfázik az ember általában ezek a tünetek vannak jelen még covid előtt legalábbis😉Tesztet kell kérni a háziorvostól és kiderül
2021. jún. 3. 20:22
2/10 anonim válasza:
Azért az, hogy nem érzel ízeket, nem szokványos .
2021. jún. 3. 20:29
3/10 anonim válasza:
2
Valóban nem az. Csak a vírusfertőzések 90%-ának tünete.
2021. jún. 3. 20:30
4/10 anonim válasza:
Érdekes, sosem tapasztaltam olyat. Meg kb senki akivel beszeltem róla. Mindenki eleddig ismeretlen jelenségként írta le.
2021. jún. 3. 20:39
5/10 anonim válasza:
4
Mert az esetek nagy többségében bakteriális fertőzésed van.
2021. jún. 3. 21:11
6/10 anonim válasza:
Nekem még covid előtt is voltak olyan megfázásaim, hogy nem éreztem ízeket és szagokat. Főztem, nagyjából beízesítettem aztán mondtam a páromnak, hogy ha hiányzik belőle valami akkor rakja bele, mert én nem érzem, hogy mennyire sós a leves például.
2021. jún. 3. 21:20
7/10 anonim válasza:
Persze, tompult ízérzék nekem is volt. De olyan nem, hogy semmit sem érzel, nem tudod megmondani, hogy tejet vagy sört iszol, vagy nem érzed a csirkepaprikát, stb.
2021. jún. 3. 21:28
8/10 anonim válasza:
Nekem pontosan ezek a tünetek voltak decemberben, gondoltam, hogy úgyis csak megfáztam. Hát nem. Covidos voltam és a családomban többen voltak tünetesek.
A nagyszüleim belehaltak. Nem haltak volna meg, ha komolyabban vettem volna a járványügyet (meg persze, hogyha az e.ü. ellátás is megfelelt volna az elvárásoknak...)
Kérdező, ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy te is biztosan Covidos vagy, most már a járványhelyzet is javult az elmúlt időkben. Jelentsd a háziorvosodnak a panaszaidat, minél előbb, hogy tudjanak tesztelni.
2021. jún. 3. 21:55
9/10 anonim válasza:
nem vagyok orvos, sem tudós, de a zsákom rátenném, hogy pozitív lesz a pcr teszted. azelőtt ezt megfázásnak mondták, vagy influenzának. amúgy meg csak náthás vagy. a koronavírusok nátha vírusok amúgy. valaki itt jól leírta, azelőtt is elment az íz és a szag érzékelés:) bedugult orr, lepedékes nyelv.
2021. jún. 5. 16:47
10/10 anonim válasza:
#9 hát akkor nagyon el vagy tévedve. Ugyanezt mondták nekem konteós ismerőseim. Nekem pozitív volt, páromnak negatív. Mondom ok, teszteljük le. Vettem 2 patikái gyorstesztet: nekem pozitív, páromnak negatív ugyanúgy.
Ergo, a PCR tökéletesen ugyanazt mutatta, mint a gyorsteszt = nem hazudtak ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!