Ki mit tapasztalt az Astrazeneca oltás után?
12 órával utána 38 fokos láz, éjjel fejfájás és karfájdalom az oltás helyén. Másnap fejfájás, szédülés, estére megint láz. Utána lévő naptól kb semmmi nem volt már.
Ja, és a menzeszem késett utána egy hetet.
Egy napig láz, fejfájás, derékfájás. A menzeszem megjött időben, 2 nappal az oltás után.
Egy enyhébb fejfájás nekem hetekig megmaradt utána.
Az első éjszaka borzalmas volt. Magas láz és pulzus, többször rámtörő hányinger. Utána napokig étvágytalan voltam enyhe hasmenéssel. Hetekig pedig magasabb volt a pulzusom és fájdogáltak a vádlijaim, illetve az egyiken az ér is, megjártam vele a sürgősségit is trombózisgyanúval. A menzeszem 2 hetet késett és sokkal gyengébb volt, mint máskor.
A másodikat nem szeretném beadatni, remélem addigra itthon is lehet helyette Pfizert vagy valami mást kérni. Tudom, hogy annak is vannak mellékhatásai, de alapvetően a környezetemben senki nem volt olyan szarul oltás után, mint én az Astrától.
25N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!