Akik megkapták mindkettő Astra zeneca oltást írnátok?
Apukámnak (45) első oltás után 3 nap láz állt fent, valamint enyhe kar fájdalom, a második után semmi oltási reakció nem volt.
Barátnőm, Ő 22 éves, neki hőemelkedése volt az első után, meg szintén enyhe kar fajdalom, a második után pedig szintén semmi.
Tesóm gyerekei (22,24 évesek) azt kapták, kis levertség, fáradtság,izomfájdalom, aznap meg valamelyest másnap is még, és ennyi.
Én Pfizert kaptam, a másodikat ma.
33N első után rögtön 15 perc múlva kotyagós lettem hazajöttem aludtam kb 2 órát el is múlt kb 5 napig fájt a karom az oltás helyén a másodiknál semmi nem volt
45F rá kb 24 órára belázasodott elég durván 24 óra leforgása alatt 4xer is kar fájás kb 3-4 napig másodikat még nem kapta meg
Ez astra zeneca
Igen késleltetik már két hónapja.
De állítólag már lehet kérni korábban is. De azt nem tudom, hogy hogy, én például oltópontra lettem hívva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!