Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pár napja felröppent ez az...

Pár napja felröppent ez az aggasztó hír: A Pfizer átprogramozhatja az immunválaszokat a holland és német kutatók szerint. Akkor most mi van?????

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 24. 07:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
41%

Olvasgass egy valodi biologustol:

[link]

Remhirek helyett inkabb maradjunk a valosagnal…

2021. máj. 26. 11:16
 32/35 anonim ***** válasza:
64%

31, maradjunk szerintem is a valóságnál.

[link]

Nem tudjuk mik lesznek a hosszabb távú hatások és azt sem, hogy ki hogyan reagál. A sorry így jártál, szerintem nem annyira jó dolog.

2021. máj. 26. 11:29
 33/35 anonim ***** válasza:
63%

#32 nem értem mi értelme linkelgetni kirívó eseteket? Mit bizonyít egy példa?

Én is találnék olyan cikket, ahol egy mezei algopyrintől szívritmuszavar meg keringési elégtelenség alakult ki, mert ilyen is van. Mindennek lehetnek mellékhatásai.

Bár itt Pfizerről volt szó, szóval nem is értem miért linkelgetsz astrás eseteket, de a Covidnak, a fogamzásgátlónak, sőt a repülésnek is nagyobb a trombóziskockázata mint az Astrazenecának.

2021. máj. 26. 13:18
 34/35 A kérdező kommentje:

Beszélgetés Karikó Katalinnal:

[link]

Érdemes megnézni, szó esik a rákkutatásról is...

2021. jún. 2. 14:07
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

32# Ezt azoknak a hozzátartozòknak mond, akik családtagja az Astrazeneca oltás után váratlanul elhalálozott!

Az, hogy a repülőn többen kapnak trombòzist, mint a vakcinák után, hát kötve hiszem,vagy talán a mesèben.32# te hol èlsz?A Marson?

Szègyen gyalázat, hogy sarrá oltatnak mindenkit, aztán havonta előállnak valami friss dologgal, hogy lehet mègsem olyan fasa az oltás.Kènyszerìteni azt lehet!

Büdös bunkòk!

Persze nem kell fèlni, csak lehet az immunrendszeredet kissè átalakìtja, de nem biztos...vagy mègis...vagy majd èvek múlva megtudod, ha egy hètköznapi bacit sem tud legyőzni a termèszetes immunrendszered!

De nem kell fèlni, mindenre lesz gyògyszer, vakcina, pirula korlátlan mennyisègben, az kell a nèpnek!

2021. nov. 14. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!