Pár napja felröppent ez az aggasztó hír: A Pfizer átprogramozhatja az immunválaszokat a holland és német kutatók szerint. Akkor most mi van?????
Köszönöm a hozzászólásokat. Egyébként elolvastam az összes cikket amit belinkeltem, sőt, még az eredeti külföldi oldalt is a google fordítónak köszönhetően magyarul, aki még nem tette meg azoknak ajánlom.
Szóval a kérdést inkább figyelem felkeltésnek és nem kétségbeesett vergődésnek szántam.
Pontosan azért linkeltem be a harmadik és negyedik oldalt, hogy mások is eltudják olvasni a szakértőink "megnyugtató" reagálását. És, hogy én sem akartam pánikot okozni.
De azért a most napvilágra került hír miatt ma már nem adatnám be a pfizert.
Az is érdekes, hogy ezt a cikket a telex levette még az archívumából is.
Szóval értem én, hogy senki nem akar pánikot kelteni, nekem sem volt szándékom. De a közeljövőben érdeklődve várom a többi illetékes reagálását erre a cikkre...
A másik dolog, hogy most ész nélkül oltják a fiatalokat a pfizerrel.
Ezek után azért én azt mondanám, hogy Hé, ácsi már!
Fél ismeretségi köröm beoltatta már magát, mindenki jól van, mindenki nyugodt.
Én szombaton kaptam a második Pfizert, jól vagyok, nem bántam meg, ha újra dönteni kéne újra beadatnám.
Oltástól még egy ismerősömnek sem lett baja, a normális mellékhatásokon kívül, amik pár nap után elmúltak.
Covidról viszont már a közvetlen környezetemben is annyi elrettentő dolgot láttam hogy nagyon nem akarnám elkapni.
Itt nem a rövid távú mellékhatás az ami érdekes, hanem a későbbiekben az immunrendszer nem úgy fog reagálni más vírusos , gombás fertőzésekre mint az oltás előtt. A cikkből az derül ki, hogy a Pfizer megváltoztatja a velünk született immunreakciónkat.
Csökkenti a citokin reakciót más vírusos fertőzések esetén is, ami nem feltétlenül jelent jó irányú változást az immunreakciót illetően.
“ A cikkből az derül ki, hogy a Pfizer megváltoztatja a velünk született immunreakciónkat.”
Ahogy a Covid is. És a vírusnak bizonyítottan rosszabb mellékhatásai vannak rövid és hosszútávon is.
Kicsit ferdíted a cikkben leírtakat.
Állításaid:
“ későbbiekben az immunrendszer nem úgy FOG reagálni más vírusos , gombás fertőzésekre mint az oltás előtt.
Cikk:
“ immunválaszok komplex átprogramozódását OKOZHATJA”
“ egyelőre KEVESET TUDNI ”
“ független szakmai lektorok még nem véleményezték. Ezért jelenleg inkább HIPOTÉZIS, semmint ténynek tekinthető ”
Te:
A cikkből az DERÜL KI, hogy a Pfizer MEGVÁLTOZTATJA a velünk született immunreakciónkat.”
Cikk:
“ MINDEN kórokozó és minden oltóanyag megváltoztatja a citokintermelést”
“ nem egyedülálló dolog, a tanulmány is kitér arra hogy némelyik kötelező védőoltás, mint a BCG, vagy a himlő, a mumpsz és rubeola elleni oltás IS „átprogramozza” a veleszületett immunválaszt.”
“ az immunválaszt nem a vakcina „programozza át”, hanem a koronavírus tüskefehérjéje”
“Nem a vakcina negatívuma, hanem inkább a tüskefehérje természetes sajátossága.
”
Te:
“ nem a rövid távú mellékhatás az ami érdekes, ”
“ kutatók ennek a rövid távú hatásait vizsgálták kis számú páciensen. Ebből azonban semmilyen következtetést nem lehet levonni sem a vakcinára nézve, sem arra nézve, hogy hosszú távon vannak-e káros vagy akár hasznos következményei annak, hogy rövid távon megváltozik az örökölt és szerzett immunválasz-készség ”
Te:
“Aggasztó hír”
Cikk:
“ Jelenleg nincs ok aggodalomra”!
Leírtad a lényeget:
“ egyelőre KEVESET TUDNI ”
“ Jelenleg nincs ok aggodalomra”!
Tehát, mivel keveset tudunk az oltás későbbi hatásáról ezért nincs ok az aggodalomra.
Hurrá, egy megnyugtató következtetés. Megnyugodtam.
Kiragadtad a lényeget. Megint kiforgatod a dolgokat, mint ahogy a cikk tartalmát is teljesen elferdítetted, úgy ahogy te hallani akartad, de mindegy.
A lényeg hogy szerintem ezerszer inkább oltás mint egy esetleges Covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!