Ha nekünk azt mondják hogy ne válogassunk az oltások közül akkor az országok mit feszkóznak ezen?
NEM, nem mindegy, mert minden országban csak azt fogadják el, ami ellenörizve és és engedélyezve van.
Ha valamit MO-on engedélyeztek, az nem kötelezö más államokra nézve.
Elvileg nem. Pl.. A kínai elég gyakran hatástalan időseknél.
Azt meg nem tudjuk, hogy az oroszok mit küldtek és az mennyire hatásos vagy ártalmas.
Az a véleményem hogy ha bármelyik is káros vagy maradandó hatásokat okoz, akkor azt nem engedélyezik. Az egyenlő lenne egy népirtással.
Arra van a gyógyszer ügynökség hogy azt megállapítsa. Én kinaival vagyok oltva, de egyáltalán nem tartok tőle.
Mert gondolod a nyugati vakcináknak nem lehet mellékhatása, vagy nem lehetnek kevésbé hatékonyak? Dehogynem. Ez csak politikai kérdés, hogy ki melyiket fogadja el.
Én sem tartok tőle, semmi tünetem nem volt tőle. Az más kérdés, hogy kültéren-boltban változatlanul hordok maszkot, rendszeresen fertőtlenítem a kezeimet, távolságot tartok embertársaimtól, nem megyek tömegrendezvényekre, éttermekbe, mozikba, színházakba, uszodákba, múzeumokba, egyszóval nekem felesleges a védettségi igazolvány kártya, nem használom. Mert Sinopharm oltást kaptam, hittem benne az oltásaim időpontjaiban. Ma már nem.
Mert jobb helyeken szakmai alapon próbálnak dönteni, nálunk meg a Tanú c. film óta tudjuk, hogy minden politika. Ez is. Nyugaton az EMA engedélyeztet, a politikus meg hallgat rá, nálunk először Szijjártó kijelenti, hogy jó, az OGYÉI-nak meg odaszólnak, hogy jobb, ha engedélyezi, különben beleírják a Közlönybe, hogy nekik nem is kell ezentúl.
Bevásároltunk jól a kínaiból, el kell sütni valahogy. A Pfizert egészen máig nem engedték szabadon foglalni, pedig abból jött és jön a legtöbb, mert akkor még rosszabbul fogyott volna a másik. Én már azt sem értem mi végre rendeltünk egyáltalán majd' 18 M ember számára elegendő 36 M vakcinát? Még 1 hónap és ingyen csomagolnak mindig 100 darabot minden elajándékozott szintén felesleges lélegeztetőgép mellé, ehhez csak gratulálni lehet, előrelátás, tervezés. takarékosság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!