Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megbántam az első oltást...

Megbántam az első oltást (Pfizer), kötelező beadatnom a másodikat?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 14:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

En tudom hogy ez a covid igazolvany kinek van kinek nincs.. a megszerzeshez meg oltatni KELL. Amit igy tulajdonkeppen egyesek ugy elnek meg hogy rajuk van kenyszerrel eroltetve. De sajnos most ez van a COVID mindenkinek betesz akar elkapta akar nem.

Es azt gondolom egy ilyen veszhelyzetben az egyeni erdekek korlatozhatok es egyes dokgok kikenyszerithetok. Es ez most nem egyeni szabadsagjogok es demokracia kerdese. Bar utobbi nezopont vekony jeg. Mert ha ugy nezem hogy a tobbseg egesszeges akar maradni es korlatozni akarja a betegseg terjedeset... akkor a tibbseg akarata lenyomhatja az egyeni erdekeket.

Ez pl mint a dohanyzas. Ertem en hogy mindenkinek joga ugy tonkre tenni a tudejet ahogy akarja. De egy zart terben azt is karositja aki ezt nem akarja. Es azt gondolom az egeszseg megorzesenek "joga" felulirja a dohanyos "jogait". Hiszen azzal hogy en nem dohanyzok az O ilyen iranyu jogait nem csorbitom. O se csorbitsa az enyem. Ezert ha dohanyozni akar menjen O ki a -15 fokba.. es ne en.

Kb kicsit ezt gondolom a nem oltottak korlatozasarol is. Sajnalatos de ez van... jobb megoldas most tudonanyosan nem ismert.

2021. nov. 28. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!