Mi az oka annak, hogy nem teszik kötelezővé a covid vakcinát?
Nem, nem kell aláírni felelősségvállalási nyilatkozatot.
Szerintem is kötelező lesz néhány éven belül, de most még nincs is annyi vakcina, és egyelőre mind csak vészhelyzeti engedéllyel rendelkezik.
"ezért kell aláírni oltás előtt egy nyilatkozatot, hogy magad vállalod a felelősséget"
NEM kell aláírni, hiába terjesztitek.
Azt kell aláírni, hogy nyilatkozol az egészségügyi állapotodról legjobb tudomásod szerint (pl. terhesség, alapbetegségek), megadsz bizonyos személyes adatokat, és hozzájárulsz hogy beadják az oltást. Ennyi.
"hozzájárulsz hogy beadják az oltást"
Akkor ez szerinted mi? Ha bajod lesz akkor mi fog történni? Mutatják, hogy de hölgyem/uram, hozzájárult.
🤗 😝 😜 🤪 🤯 😡 🤬
Amúgy meg kifejezett oltás párti vagyok. Viszont van agyam és tudok értelmezni 2 összetett mondatot.
Elvileg minden egészségügyi ellátáshoz hozzá kell járulnod (kivétel az életmentő ellátás amikor eszméletlen vagy, érthető okokból), mert még a végén valami okos bemenne beoltatni magát, majd utána feljelentené az orvost hogy aljas módon beoltotta.
Nem az "övüké", valóban, egy öv nem tartozik felelősséggel semmiért. :))))))))
Amúgy feletted leírtam.
Példának vegyünk egy foghúzást: elmegyek a fogorvoshoz hogy fáj a fogam, ő kihúzza. Én meg szépen elmegyek a rendőrségre, hogy nézzék meg, visszafordíthatatlan kárt tett a fogsoromban a szemét doki, én ugyan nem járultam hozzá!
Na, az ilyen esetekre jó, ha aláíratják előre, hogy igen, a páciens kérte a kezelést.
Pénz van benne. Az Keleti diktatura politikai eszkőzökkel próbál nyomást gyakorolni a politikai vezetőkre ennyi az egész.
Donald Trump kimondta a felelôs: Kina.
Ez rendbe van de miért is ők diktáljanak továbbra js a kérdés jogos. Nos szembe kell menni az értékrendekkel és ki kell álnunk a szabadságunkért mert a történelemben nekünk magyaroknak van a világba a legnagyobb multunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!