Szerintetek az oltásellenesek valójában csak a féltékenységüket palástolják az oltottk felé?
"Mit érdekel téged, hogy az oltatlanok összefertőzik egymást? Titeket úgyis megvéd a csodaszérumotok, akkor meg nem mindegy, hogy hányan lesznek nagyon betegek azok közül, akiket útáltok."
Engem pont nem érdekel, hogy egy oltatlan elkapja, és emiatt akár kórházba kerül. Az már igen, hogy amíg nem értük el a nyájimmunitást, a víris itt fog még cirkálni, korlátozva lesznek az orvosi ellátások, meg alapból az élet sem térhet vissza a normális kerékvgásba, míg 8 millió magyar nem lesz itthon beoltva.
Szóval itt nem egyéni szintre gondolok, hanem az egész társadalom fog még ezzel szívni.
Így is úgy is szívni fog ezzel mindenki.
Egyszer azt hallod, hogy az oltottak miatt terjednek jobban a mutációk, majd utána azt hallod, hogy az oltatlanok miatt terjed jobban.
Engem meg a nyájimmunitás nem érdekel.
Nem mehetek sehová , mivel nem vagyok beoltva. Oké , nem megyek.
Ti , akiket beoltottatok tartsátok el a mozikat, színházakat, játszóházakat , állatkerteket, vendéglátóegységeket.
De még az oltottak egymástól is fosnak, mert nem érzik biztonságban magukat.
Jól megszívják a fent említett iparágak az oltottak miatt, mert rettegnek még beoltva is.
Én nem rettegek, bár az oltottaktól azért tartanék távolságot, szóval kellene viselnetek valamit amiről tudom, hogy be vagytok oltva, mert akkor átmehetnék az utca másik oldalára.
De így nem tudok és mi van , ha megfertőztök a mutálódott vírusotokkal.
A fentieket természetesen az irónia szülte, de meg lehet ezt így is fordítani, ugyanis sem az egyik sem a másik nem tudhatja, hogy jól döntött-e?!
A kórházakban jelenleg több az oltott beteg, csak mondom.
Biztos azért van ez így, mert van az oltottaknak egy külön kórház és a családtagod pont ott dolgozik :D
Mindenre van magyarázat úgy látom, hagyjuk , te nyertél :D
Anyukám is kórházba kerult, de szerencsére volt olyan erős az immunja 64 évesen hogy felulkerekedett mert azért kétoldali tudőgyulladással és embóliával nem volt egyszerű. Viszont a surgősségi osztályon mikor először odavitték oltottak voltak körulötte, a nővért kérdezve ő elmondta neki, hogy igen jól hallja, hogy és még miket nem :/ és ő és még több nővér se veszi fel az oltást..... de erről nem igazán beszélhet.
Kertszomszéd ápoló, na ő se oltatja magát, szintén ilyen és hasonló oltási károsultaktól hallott nem épp bizalomgerjesztő tapasztalatok alapján. Volt aki nem is élte túl. Ő is covid osztályon dolgozik természetesen, tehát nem az ő ismerősének ismerőse mondta.
Akkor ők mind hazudnak? Be szervezték őket a lapsföldhívők?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!