Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek az oltásellenesek...

Szerintetek az oltásellenesek valójában csak a féltékenységüket palástolják az oltottk felé?

Figyelt kérdés
Én is és családom is oltva van már (én még csak az elsővel, bátyám, szüleim, legtöbb haverom már a második dózist is megkapta), Pfizerral és Astával lett mindenki oltva. Voltak mellékhatások, de mindenki jól van már. Örülünk, hogy könnyebb lesz utaznunk, mehetünk ide-oda, beülhetünk egy vendéglőbe, na meg a legújabb kutatások szerint a fertőzés továbbadását is meggátolják, legalábbis az mRNS vakcinák.

2021. máj. 18. 11:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
40%
Egy részük igen, másik része viszont teljesen megrögzött oltásellenes.
2021. máj. 18. 11:20
 2/31 anonim ***** válasza:
76%
Mire is kéne féltékenynek lenni?
2021. máj. 18. 11:21
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Legalábbis én nem.

Éltem már köszi, nagyon jól elvagyok mozi meg strand nélkül.

De miért kérkednek az oltottak magukkal?

Ezt meg tudja valaki mondani nekem?

Komolyan érdekelne, hogy miért az oltottak vannak elfoglalva azzal, ha én vagy bárki nem oltatja magát?

Nektek miért nem mindegy?

Megkaptad amit akartál?

Meg.

Engem érdekel, hogy te hová mész?

Nem.

Téged miért érdekel, hogy én hová megyek vagy mit csinálok?

2021. máj. 18. 11:21
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
Mindenbizonnyal...😅🤦‍♀️ idiota
2021. máj. 18. 11:25
 5/31 anonim ***** válasza:
53%

Nem féltékenységből, hanem elvből

birkák akik azért oltatnak h mehessenek ide oda.........

van egy csomó betegség amire nincs gyógymód, érdekes erre 10 hónapon belül lett vakcina..... persze elég a nagyok szerint 500 millió ember a földre

a másik meg mi az h a keleti vakcinát nem fogadjak el...... nem az lenne a lényeg, hogy mindenki ‘védett’ legyen....?!?! megy a megkülönböztetés nagyon

de ez előre megvan tervezve!!!!!!

mar októberben kaptam papírt h április végéig jár a segély.. es tényleg itt a május minden all vissza ... persze megkülönböztetéssel hülyére vannak véve az emberek!!!!

sajnos az en rokonaim is beadattak mar de az biztos h en kívárok az utolsókig

(vegen annyira elleszunk lehetetlenítve h mindenki térde állva dog könyörögni az oltásért)

2021. máj. 18. 11:32
 6/31 A kérdező kommentje:
Amikor tegnap az oltásellenes ismerősöm összekeverte az RNS-t a DNS-sel, és még ő oktatott ki....Úgy érzem, őket már csak a tudatlanságuk miatt is meg kéne fosztani bizonyos szabadsághoz fűződő jogoktól.
2021. máj. 18. 11:33
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

Figyi.

Feleslegesen szítod a feszültséget az értelmetlen kérdéseiddel és válaszaiddal.

Az emberek nagy részének (oltottak is) halvány fogalma sincs az RNS illetve a DNS közötti különbségekről.

Csak sokan azt gondolják, hogy a technológiát kell vitatni, de részemről nem erről van szó.

Mivel nem értek hozzá nem fogok vitázni az ember felépítéséről vagy az oltás tartalmáról. Ezt a részt zárjuk is rövidre.

Az is biztos, hogy ennyi oltás között laikus ember nem választhatna.

Miért?

Mert nem orvos, nem biológus illetve nem virológus.

Az emberek kezébe adni egy olyan döntést, amiről fogalma sincs (csak a hozzá közel álló vélemények alapján tájékozódik, csak azt hallja illetve látja, nem csak az oltás kérdésében) óriási felelőtlenség.

Tehát ha valóban itt a nyakunkon egy járvány, akkor nincs választás (szerintem) ez az oltóanyag van és jössz/mész oltatni aztán ennyi.

Nem válogatunk.

A gyerekkorban adandó oltások között sem válogatunk, megyünk és oltatjuk a gyereket, az van ami van és kész.

Tehát nem jelenthető ki, hogy ez vagy az tudatlan.

Ahogy az sem, hogy te aki oltakozol jól döntöttél.

Ahogy az sem, hogy én aki nem oltatott jól döntöttem.

A vakcinák 2023-ig tesztelés alatt vannak.

Utána majd kijelenthetünk sok mindent, addig csak várunk.

Te is , én is.

2021. máj. 18. 11:54
 8/31 anonim ***** válasza:
79%

Én a következő években eljövendő járványok miatt nem adatom be egyelőre.

Ugyanis nem lehet tudni, ki lesz előnyben.

Aki oltatott, az oltást már nem tudja magából kiszedni.

Most már a Pfizerről is jelent meg olyan szakértői vélemény, hogy átprogramozza az immunválaszokat.

Inkább nem, kösz.

Hidd el, piszkosul nem vagyok féltékeny az oltottakra!

2021. máj. 18. 12:15
 9/31 anonim ***** válasza:
23%
De miért írsz minden mondatot új bekezedésbe? Ha minden szót írnál új bekezdésbe, sokkal idegesítőbb is lehetne. :)
2021. máj. 18. 12:59
 10/31 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk azért, mert így bele lehet kötni valamibe. Kizárólag azért, mert szeretem a tagoltan írni a mondanivalómat, így a gyengébb, lassabb felfogással rendelkező egyének is felfogják a mondanivalómat :) Persze nem mindig, de nézd meg, hogy sokkal jobb az ember írásképe, hogyha nem ilyen igénytelen módon ír, hanem tagoltan, rövid , tömör mondatokban. Engem még így tanítottak. Szerintem szépen írok :)
2021. máj. 18. 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!