Szerintetek az oltásellenesek valójában csak a féltékenységüket palástolják az oltottk felé?
Megmondom neked őszintén, le se sz@rom ki, mit csinál magával. Kb mint a nemátalakító műtét, vagy a drogosok stb, ő dolga, számomra érdektelen. Én, amíg lehet, nem fogom beoltatni magam, gyógyszert sem szedek, nem is szedtem soha, pedig nem vagyok már fiatal.
Egyszerűen nem hiszem el a hivatalos verziót, mondjuk a konteókat sem, de én rajtam nem kell kísérletezni. Mert nem akarom. Járni meg nem járok sehová, ahová kártya kéne.
Mondjuk az 2 astra után egy hónappal, most egy ismerősöm xy, kórházban van központi idegrendszer gyulladással. Vannak más ismerőseim is, akik tudják ezt és szintén astrát kaptak, látni kéne az arcukat mikor kérdezik, hogy hogy van xy? Félnek.
Nyugtával dicsérd a napot.
Annyira ellentmondásosan hazudnak, hogy arra szavak nincsenek.
Szlávik 2 hete illetve egy másik virológus hölgy azt mondja, hogy éppen az oltottak fertőznek, ezért hordunk maszkot :D Ma már Szlávik azzal volt elfoglalva, hogy az oltatlanokkal kell foglalatoskodni.
Mondjuk nem tudom mit akar velem csinálni, de állok elébe :D
Színház az egész Világ. Te is kérdező.
15! Az a hölgy egy interjúban elhangzott kérdésre azt válaszolta, hogy ő NEM oltatná be magát!!!
Fenn van a youtube-on!
Igen, az a hölgy akiről beszélek.
Igaz ez egy másik interjú volt, de igen, nem véletlen.
Pedig hát a vaccccinák nagyon jól szuperálnak.
Érdekelne, hogy a statisztikába mennyi orvos, virológus, biológus vagy politikus tartozik bele.
Nagyon nem dicsekednek vele az ország honatyái, hogy a családjuk hogy áll az 'oltás felvételével'...
De azt már tudjuk, hogy a széf merre lesz és mikor emelték be.
Érdekes ez.
Elég szomorú, hogy aki be van oltva ennyire nagyra van magával, de nagyon jól írod #15 nyugtával dicsérje a napot.
Sajnos eljutottunk oda, hogy ami 1,5 éve alanyi jogon járt most egy plasztikkártyához van kötve, de nem baj... nem fogok én emiatt oltakozni
csak legalább a tesztek lennének ingyenesek ebben az esetben....
Fertőzés ide vagy oda az egész világon 2,5 millió ember halt meg a 7milliárdból.... a WHO azonnal mikor azt se tudta mi ez világjárványnak nyilvánította.
ha pl elütne az autó és voltam covidos 2 hónappal előtte akk is ráírnák papirra h covidba háltam meg ......
a hullámok a számok mind a félelemkeltésről szolnak
Hát az oltottak reménykedjenek, hogy világszerte, minden konteós laposföldhívő téved, egytől egyig. Minden video hamisítvány, minden hír, ami kritikát fogalmaz meg az oltással, koviddal kapcsolatban álhír. Minden kényelmetlen kérdés csak rosszindulatból és laposföldhívésből született. Mondom, reménykedjetek, mert kivenni már nem lehet, ha mégsem úgy sülnek el a dolgok.
A másik, amiben hinni kell, de szentül. Az az, hogy a másik oldalon viszont mindenki igazat mond, politikusok, orvosok celebtudósok, szennylapok. Higyjétek, hogy senki nincs lefizetve, mindenki jót akar, nincs hátsószándék sehol a világban és azt akarják a vezetőink, hogy 8,9,10 milliárdan legyünk.
Mi inkább ettől tartunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!