Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen vakcinát kaptatok?

Milyen vakcinát kaptatok?

Figyelt kérdés
Én Pfizer-t. Lett valami bajotok az oltás közben/után?

2021. máj. 17. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sinopharm, egyelőre még csak az első adagot.

A karom fájt azt hiszem pontosan 3 napig.

Nem voltam fáradt, levert. Mondjuk én a legnagyobb hörghurut közepén se szoktam fáradt lenni, ilyen a szervezetem.

2021. máj. 18. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Tetanuszt, 40 fokos láz, gyengeség 1 hétig
2021. máj. 18. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Sinopharm, fáradt voltam, kicsit kába, a karom 3 napig fájt.
2021. máj. 18. 23:14
 14/16 anonim válasza:

Én Szputnyikot kaptam, nekem az első után semmi tünet nem volt. A második oltás után volt egy még hőemelkedésnek sem mondható hőemelkedésem egészen 37.1-ig ment fel és ennyi. Ennek már több mint két hete. :)

20N

2021. máj. 19. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Moderna. Első után semmi bajom nem volt, második után egy napig az ágyat nyomtam
2021. máj. 19. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia. Astrat-t kaptam tegnap 10 kor. Dél felé enyhe fejfájás, fáradtság de semmi komoly. Egész délután ezt éreztem de összességében jól voltam, haverommal is kimentünk sétálgatni meg dumálni. De amikor indultam hazafelé az a tipikus beteg leszek érzet fogott el. Hazaértem és 1 órán belül minden bajom volt. Izomfájdalom, hidegrázàs de valami brutálisan, erőtlenség(egy bögrét remegősen tudtam felemelni). Este 9 körül 38,5 láz. Egy lázcsillapító bevétele után sokkal jobban lettem. Nehezen aludtam el de mára, másnapra mintha semmi bajom sem lett volna.
2021. máj. 19. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!