Milyen vakcinát kaptatok?
Figyelt kérdés
Én Pfizer-t. Lett valami bajotok az oltás közben/után?2021. máj. 17. 21:43
1/16 anonim válasza:
Pfizer, szombaton megyek a másodikra. 2 napig fájt a karom, ennyi volt az össz mellékhatás. Remélem a másodikat is megúszom ennyivel
2/16 anonim válasza:
Pfizert én is
Volt utána rosszullétem pár napig.
3/16 anonim válasza:
Pfizert kaptam, túl vagyok már a másodikon is. Semmi bajom nem volt tőle, némi karfájdalmat leszámítva.
4/16 anonim válasza:
Modernát kaptam múlt szerdán. Csütörtökön fájt a kezem az oltás helyén. Mást nem tapasztaltam.
28f
5/16 anonim válasza:
2 napja kaptam az első Pfizert. Karfájdalmat tapasztalok, illetve 37 fokot mértem tegnap reggel. Azóta lement. Egyáltalán nem voltam rosszul, remélem a 2.-nál is így lesz.
24N
6/16 anonim válasza:
Jannsent kaptam. Egy napig hőemelkedésem volt, meg a karom fájt egy hétig. Mást nem tapasztaltam.
7/16 anonim válasza:
Sinopharm. Első oltás volt meg, nem volt semmi bajom tőle.
8/16 anonim válasza:
Astra Zenecát. Wgy napig voltam utána lázas, a karom fájt 2-3 napig.
9/16 anonim válasza:
Én is Astrát, alapbaj nélkül.
Másnap reggel-délelőtt izomlázam volt, délután hőemelkedésem, enyhe fejfájással. Következő reggelre mindez abszolút elmúlt. A vállizmom sajgott még picit pár napig, ha erőltettem, meg ha ráfeküdtem.
40f
10/16 anonim válasza:
Én Szputnyikot kaptam, a korábban említett karfájáson kívül még annyi bajom volt, hogy egy darabig borzasztó fáradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!