Mennyi esély van rá hogy a Pfizer oltástol hosszútávon egészségügyi problémám lesz?
Az elsőt már megkaptam és kicsit aggódok.. Mivel tényleg egy tok uj technológia ez az Mrns vakcina és nem tudják milyen hatása lesz hosszútávon. Kb mindenki orvos már az országban meg szakértő és ebben az információáradatban nehéz megítélni hogy mi a hiteles infó és mi nem.
Ennej a meddőség dolognak (amit a Pfizer okozhat) mi a valóságalapja??
ne hazudozz már, hogy a vakcinainfón ilyet írnak.
ott van a dokomentumban az ellenkezője
25!
Ezzel a stílussal, és nem mellesleg a három pipával tudod ki hiszi el neked, hogy kutató vagy...
Egy kutatóról joggal lehet feltételezni, hogy intelligens és nem bonyolódik felesleges vitákba. Az orvos sem oktatja ki tele pofával a pácienseit...
Pláne nem gyakorin. Nem kizárt, hogy előfordulnak ezen az oldalon szakemberek egy-egy látogatás erejéig, de hogy itt 3 pipával hőbörögnek egész délután, azt még egy fogyatékos sem hiszi el.
(*eljárok
mert eljárom a táncot pl.)
Nem akarok egy gyk-s nyominak bizonygatni semmit, nekem tök mindegy elhiszed-e, hogy kutató vagyok-e vagy sem, ha mutatnék bármit is, honnan tudnád, hogy az én vagyok, személyit is mutassak? Aki képes ilyen ostobaságokat leírni, mint te, az másra is képes, kösz, én ilyen pszichopatákkal nem teremtek kapcsolatot.
Szimplán kussolj, ha már fogalmad sincs a témáról és ne terjesz olyan infókat, ami nem igazak, aztán ha majd vkit érdekel a téma, akkor utána olvas, de egy laikusnak elég nehéz ezeken a tömérdek f.szágon atverekednie magát, mikor mindenhonnan ezt nyomatjátok. Vili?
Persze, egy kutató olyan szavakkal próbál érvelni, hogy "felültek a f.szvágányra"
Hát öcsisajt, ha hozzád hasonló kutatók fejlesztettek a vakcinát, akkor meg inkább nem kérek belőle...
Mert mi kutatók felsőbbrendű lények vagyunk és csak úgy kommunikálunk, hogy "mit parancsol", "megissza még azt a korty teát".
Nem kellene annyi filmet nézni, helyette inkább javaslom a google scholar olvasgatását, ha bizonyítékot akartok :) gyökerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!