Egyáltalán lehet gyerekeket kísérleti fázisban lévő vakcinával oltani?
Hát kérdező, te egy világi gyökér vagy. Ha már ilyeneket hiszel, legalább óvd azt a szerencsétlen gyerekedet és kívánom, hogy ne kapjon el betegséget.
Amúgy a gyerekekre nagyon is veszélyes ez a vírus. Hallottál már a post-covid szindrómáról? Szinte minden ismerősöm (fiatalok) szenvednek vele. Vérnyomás ingadozás, szívritmuszavar, asztma, köhögés. De hogy elrettentő példát is hozzak: pár éves kisgyerek epilepsziás lett a covidtól, mert olyan súlyosan megbetegedett, hogy ilyen szervi károsodást szenvedett.
Te is olyan vagy mint azok a vérfideszesek, akik megvásárolhatók egy kiló krumplival, pont hogy te nyeled be a propagandát, mert felnőtt fejjel sem tudsz logikusan gondolkodni. Csak egy kicsit kéne megeröltetned magad,
Ha ilyen alapon gondolkodsz, akkor ne használj semmilyen gyógyszert, mert azoknak ezernyi mellékhatása lehet, sok esetben halált is feltüntetnek mellékhatásként. Gondolj bele, hogy hogyan gyártanak egy vakcinát, mi van benne, s hogyan működik. Mondd már meg nekem, hogy egy elölt vírus hol a fa*zomba okoz meddőséget? Vagy az mrns alapú technológia, amiben még egy komlett elölt vírus sincs, csak egy tüskefehérje? Xddddddd
Kedves Utolsó!
Meg tudnád indokolni pontosan, hogy miért számít a védőoltásnál az egyed súlya?
Nem félmondatokra és általánosságokra vagyok kíváncsi, hanem konkrét tudományos magyarázatra.
Köszönöm!
Az USÁ-ban már kísérleteket folytatnak gyerekeken 6 hónapos kortól, nyilván szülői hozzájárulással. Eddig 3 kisgyerekről volt hír, akik a vakcina beadását követően meghaltak (vagy az oltás miatt, vagy nem, ki tudja).
Izraelben 12-15 évesek számára is engedélyezték az oltást, hamarosan el is kezdik őket beoltani.
Itt nálunk Szlávik arról nyilatkozott, hogy a 12 éven aluliakat nem szükséges beoltani, egy izraeli tanulmányra hivatkozik.
Szerintem ezen a témán túl kellene már lendülni.
Sokan kaptunk gyerekkorunkban olyan gyógyereket amit aztán visszahívtak. Én anno 6-7 évesen kaptam olyat amit később kivontak a forgalomból mert durván károsította a májat.
Élek aztán ennyi.
Nem csak a kötelező vakcinákat kaptam meg szóval van bennem pár. Nem ez fog kinyírni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!