Egyáltalán lehet gyerekeket kísérleti fázisban lévő vakcinával oltani?
Egyszer-egyszer egy pohár kóla, vagy egy hamburger még egyetlen gyereknek sem okozott maradandó egészségkárosodást, úgyhogy elég silány példa.
A koronavírus oltással kapcsolatban ezt már nem lehet elmondani. Igaz, eddig csak felnőttek vehettek részt a koronavírus elleni vakcinakísérletben, de az már kiderült, hogy nem mindegyikőjüknek jött be annyira. Olyannyira nem, hogy jópáran röviddel az oltás után meghaltak.
Miért lenne másképp a gyerekek körében?
Igen, sokkal több kockázata van az oltásnak, mint a koronavírus okozta megbetegedésnek.
A mi gyerekeink nem kapnak oltást, viszont sok vitamint.
Egyszer-egyszer egy pohár kóla (tehát rendszeres) miért is ne okozna maradandó egészségkárosodást? Pl. az elszállt inzulin nem lehet tőle? A cukorbetegség előszobája... A koffeintartalma az idegrendszerre káros hatással van, a vitaminháztartást borítja.
Tudom, tudom, később ezt senki sem hozza összefüggésbe a kólával, és nem is olyan hangzatos, mint azt mondani, hogy az oltás meddővé teszi a gyerekeket majd 20 év múlva. Ettől még létező dolog, és senki nem dilemmázik a boltba a kóla előtt, hogy megvegye vagy sem. Én is megiszom, nem leszek álszent. Bár én oltattam is.
Én a környezetemben tudok 5-6 emberről, akik Covidban haltak meg (köztük erős, vitaminfüggő férfi), oltástól még egy sem.
És nem az a baj, hogy Téged nem lehet meggyőzni, őszintén nem érdekel. De az, hogy nyilvánosan osztod a butaságokat, az borzalmasan kártékony.
Mi nem oltatunk. Fikarcnyi esélyt sem adunk a vakcina káros hatásainak, esetleg halálos kimenetelének.
Bombabiztos egészségmegőrző szokásaink vannak, amik már évek óta rendületlenül bizonyítanak.
"Bombabiztos egészségmegőrző szokásaink vannak, amik már évek óta rendületlenül bizonyítanak."
persze majd az indiai mutáns ellen bizonyítanak biztos nem. inkább adasd be magadnak oszt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!