Egyáltalán lehet gyerekeket kísérleti fázisban lévő vakcinával oltani?
Elnézést kérek, de meg kell kérdeznem, hogy élesben , amikor szezonja volt a betegségeknek, mondjuk októbertől márciusig, akkor már ez volt tesztelve?
Én esküszöm csodálkozom, sőt ledöbbenek rajta, hogy a társadalom tagjai csak úgy tudnak élni, ha a szájukba adják, hogy mit gondoljanak hogyan éljenek?
Tehát ha jól értem, akkor ha egészséges vagyok, akkor sem vagyok az, mert nem vagyok beoltva?
Csak akkor lehetek a társadalom hasznos tagja, ha úgy gondolkodom ahogy a tömeg?
Csak akkor befogadó a társadalom, ha oltott vagyok?
Gyerekek, honnan és mit néztek, hogy ennyire meg vagytok győződve arról, hogy ez a mi érdekeinket szolgálja?
Virológus, élő, egyenes adásban közölte magyar tv csatornán, hogy az oltottak fogják terjeszteni a mutációkat az első betegség szezonban.
Az az igazság, hogy bele mondják az emberek arcába, hogy globális emberkísérlet van (2021.05 havi élő adás, itt szép hazánkban) akkor sem hiszik el...
Szerintem itt a 10-es orvos lehet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
De bízzatok csak továbbra is a hipererős immunrendszeretekben.
Nem tudom, én elég sok virológust hallgatok, köztük Kemenesit, Jakabot, az összes azt mondja, hogy a mutációk akkor tudnak könnyen kialakulni, ha szabadon fertőzhet a vírus és minden egyes átadás során van esélye mutálódni, így veszélyes ez különösen pl. Indiában, a nagy számok törvénye miatt.
Iszonyatos aggódás megy az oltás miatt, hogy mit okoz hosszútávon. Akik ezen recegnek, azok a covid utóhatásait is ugyanígy tanulmányozzák és a két szükséges rossz közül tartják jobbnak azt, ha inkább a covidot kapják el az oltás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!