Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Befogjátok magatokat oltatni?

Befogjátok magatokat oltatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért is teszem fel ezt a kérdést mert kíváncsi vagyok hogy hányan vannak azok akik az oltás ellen vannak, mint például én is. Vagyis nem ítélem el azt aki beoltatja magát a vakcinával, nem is szidom mert nem az én dolgom. Úgy vagyok vele hogy mindenki képes saját maga eldönteni hogy a saját egészsége érdekében milyen lépésekre szánja el magát. Viszont én nem fogom magam beoltatni egy olyan vakcinával amit még csak 1 éve állítottak össze, ki tudja milyen hatásai lesznek és ezt sajnos nem pozitív irányba értem.Egy vakcinát nem egy évbe telik 100%-osra kifejleszteni, hanem min. 4-5 év vagy még több Ráadásul az sem túl bíztató hogy az oltások után a halálozások száma megemelkedett. Mellesleg ez az őrület ami Magyarországon megy hogy moziba, srtandra meg ilyen helyekre csak oltási igazolvánnyal léphet be az ember.....ez egy rohadt aljas dolog! Ez emberi jogok korlátozása amihez még az államnak sincs joga. Ráadásul ezt az oltási baromságot pont a nyári szezonra vezették be és mert tudják hogy az emberek ilyenkor a napjaik 90%-át kint töltik a városban és mivel mindenhova csak oltási papírral lehet bemenni így ha úgy vesszük akkor rákényszerítik az emberekre hogy beoltsák magukat. Számomra ez egy nagyon undorító dolog. Ti hogy vagytok ezzel kapcsolatban? Mi a véleményetek erről?

2021. máj. 15. 11:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Lenne egy kérdésem felétek. Ha megkérdeznek valamit ami mindenkinek más, akkor miért kell lepontozni valakit, hogyha arra válaszolt ami a kérdés. Amúgy én voltam #1 🙄
2021. máj. 15. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Mert életképtelenek és csak addig vannak megvilágosult állapotban, míg ők a Buddhák és nyelik a szavaikat.
2021. máj. 15. 15:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én beoltattam magam, szerda délelőtt kaptam Modernát. Szerda estére megfájdult az oltás helyén a kezem, kb. mintha beütöttem volna, de ez sem volt vész, használni tudtam, aludni nem lett volna rajta kellemes. Péntek reggelre ez is teljesen elmúlt.

Abszolút megértem ugyanakkor a bizalmatlanságot is a vakcinákkal kapcsolatban. Az, hogy kötelezővé nincs tökük tenni a vakcinákat, helyette zsarolással próbálnak célt érni, szerintem végtelenül undorító.

28F

2021. máj. 15. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
39%

Soha nem fogom megérteni, hogy miért rettegik az emberek olyan vakcinák állítólagos hosszútávú hatásait, amik több évtizedes technológiákra épülnek, és sokkal kisebb terhelést adnak a szervezetnek, mint maga a vírus.

A vírus súlyosságtól függően 10-20-30%-os gyakorisággal hagy maga után maradványtüneteket, ez sokkal fenyegetőbb.

- Ezt nem nekem kell elhinni, hanem utána kell nézni.

2021. máj. 15. 18:26
 15/22 anonim ***** válasza:
11%
Szegény 14 est ok nélkül így lepontozni, tök igaza van
2021. máj. 15. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Nincs igaza. Az mrns vakcinákat most próbálják ki először, a vektorral is jórészt csak kísérletezgettek eddig.
2021. máj. 15. 18:47
 17/22 anonim ***** válasza:
27%

Én beoltattam magam.

Egyfelől ingyen oltás, ami véd egy betegség és a betegállomány ellen - kapásból igen nyomós érv.

A korosztályomban tényleg alacsonyabb a konkrét halálozás (de azért fordul elő haláleset, a kelleténél jóval több), viszont nagyon nehezen viselik a kortársaim a betegséget. Amikről hallok, az alapján 2-3 hétig is eltart, fulladással, elmondhatatlan gyengeséggel, elmondhatatlan erősségű fejfájással. Bár én simán az ízérzékelés elveszétésétől is félek.

Egy ismerősöm húsvétkor dőlt ki, máig nem érez szagokat és kis séta után le kell feküdnie aludni.

Ami igazán félelmetes, az a poszt-COVID, ami egyes, kutatási eredményeket elemző cikkek szerint akár az emberek 80%-ában is előfordulnak. Krónikus fáradtság, tompaság, fizikai terhelés extrém módon nem bírása, szívizomgyulladás, szaglás (és akár az ízérzékelés) nem jön vissza hónapokig, erős hajhullás.

Nem értem, miért lenne kockázatosabb a vakcina, mint bármilyen más vakcina vagy bármilyen egyéb gyógyszer. Nem értem, mégis HOGYAN tudna 4 év múlva okozni egészségkárosodást.

Nem értem, hogy képzeli egy rakás ember, hogy orvosok, biológusok tízezreit kérdőjelezzék meg. Szerintetek mégis hogyan és miért terjesztenének veszélyes vakcinát? Ha egészségesebb életmóddal és/vagy vitamintablettákkal biztosan meg lehetne előzni a kellemetlen megbetegedést ÉS a poszt-COVID-ot, akkor szerintetek nem ezt hirdetnék világszerte?

Én kötelezővé tenném az oltást, mert az emberek nem értik meg a járvány súlyosságát és kockázatait. Veszélyes dolog ezt a reklámokból tájékozódó, anno bioszból kettessel átmenő hétköznapi emberkékre bízni. Az a baj, hogy a szeretteim és az én életemmel is játszanak, mert minél tovább húzódik a járvány MIATTUK, annál több tere van a mutációknak. Lehet, hogy amennyiben mindenki elmenne beoltatni magát, nem is alakulna ki mutáció... Vagy amelyik országban mégis, onnan se ki, se be, pont.

28/N

2021. máj. 15. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
#16 mind a 2 módszer elég régi, csak azért gondolják újnak, mert a covid vakcinánál engedélyezték először. Ettől függetlenül mind a 2 módszer több éve felfedezett, és tesztelt
2021. máj. 15. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

#16 Kérhetsz Sinopharm-ot, ha nem bízol az új technológiákban.

Egyébként elhiheted, hogy a vakcinák gyártói tudják, mit csinálnak, nem érdekük az, hogy több millió ember halálát okozzák, ott mennének csődbe.

Lásd, az Astrazeneca talán okozott kb. 100 ezerből EGY esetben vérrögképződést, rögtön neki is mentek a cégnek, estek a részvényei, egyes országok pedig betiltották. Ez nem játék, és ezt ők is tudják.

2021. máj. 15. 19:47
 20/22 anonim ***** válasza:
3%
Amúgy meg lepontozhattok, de akkor is nagyon magas a vírus szövődményeinek előfordulása. Továbbra is fenntartom, hogy tessék utánanézni.
2021. máj. 15. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!