Befogjátok oltani magatokat?
Figyelt kérdés
És ha igen, mivel?2021. jan. 31. 15:56
1/20 anonim válasza:
nem.. bár engem az utolsók közt oltanának.. elég oltóanyag sincs, szóval kár is rajta gondolkodnom.
2/20 anonim válasza:
Vakcinával. Amivel hajlandóak oltani, az mind jó.
3/20 anonim válasza:
Be. Kinai, orosz, pfizer, tokmind1.
5/20 anonim válasza:
Én már túl vagyok rajta, nem kell félni tőle.
6/20 Metionin válasza:
Igen. Hogy mivel? Hát amit adnak, nem vagyok idős és szervi bajom sincs, nekem jöhet bármelyik vakcina.
7/20 anonim válasza:
AstraZenecával vagy valamelyik amerikaival, esetleg a Johnson and Johnsonnal, ha lesz és addig nem derül ki róla valami, ami eltántorítana.
De az még nagyon messze van, hogy én is sorra kerüljek.
8/20 anonim válasza:
Igen, remélem, hogy nyugatival.
9/20 anonim válasza:
Minek egészséges vagyok, rák mint betegséget 70-éve ismerik még sincs ellene oltása ?
10/20 Metionin válasza:
9. A rákot nem vírus vagy baci okozza, azért. A rákért a saját sejtek rendellenes osztódása a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!