Befogjátok magatokat oltatni a koronavírus ellen?
Isten ments.
Egyszer oltattam be magam influenza ellen, de még soha nem voltam olyan beteg az influenzától, mint amennyire az oltástól voltam. Ráadásul egy sebtében kifejlesztett, kellően le nem tesztelt vakcinával, aminek nem tudni, hogy évek múltán lesz-e mellékhatása már had ne mérgezzem magam.
Minek? Észre sem vennénk, hogy járvány van, ha a sajtó mag a politika nem fújná fel ennyire a dolgot. Máskor is betegszenek meg emberek, máskor is halnak meg ennyien, semmi különleges sincs, csupán annyi, hogy lasszóval fogják a tesztelendő alanyokat, hogy lehessen riogatni, de a valóság meg az, hogy semmivel sincs több áldozat, sőt tavaly, amikor nem volt járvány, még többen is meghaltak. Ezek után ha esetleg el is kapom, nem félek tőle, hiszen az eddigi adatok alapján 93%-ban az influenzánál is könnybben vagy tünetmenetesen átvészelhető.
Tehát csak az oltatja be magát, aki birka módra hisz a sajtónak meg a politikusoknak, akik ugyebár mindig őszinték és csakis az igazat mondják.
4. Kérlek küld el ezeket a 93%os adatokat. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Nekem 2 ismerősöm kapta el. Fiatal életerős 40 alatti emberek. Egyik korháza került másik 1 hónapja beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!