Nemi betegség tünetei, vagy csak véletlen egybeesés?
Kb két hónapja ismertem meg egy nőt, az első hónapban csak orál, majd a másodikban rendszeresen aktus is történt.
Ezidő alatt az első hónapban egyszer 3 napra kidőltem, láz/gyengeség nem szoktam betegeskedni betudtam annak, hogy néha-néha elkap az ember valami nyavalyát.
Egy hete nagyon durván befagadt a torkom, antibiotikumot is kaptam rá, a felírt adag 3/4-ét beszedtem majd hanyagoltam. De most ismét visszatért a torokfájdalom, hőemelkedéssel.
Enyhén hipochonder vagyok szóval olvasgattam a neten és azt találtam, hogy akar HIV fertőzés is lehet, a torokfájás/láz alapján.
Lehetséges, hogy ilyen gyorsan jelentkeznének egy HIV kaliberű vírus első tünetei?
Aktusok során mindig óvszert használunk, de egyszer kiszakadt (gyorsan észrevettük), nekem volt előtte 5 partnerem neki is hasonló számban volt szexuális kapcsolata a múltban.
Az antibiotikum semmit nem ér ha nem szeded végig.
Tehát ki sem kezelted magad.
A nemi betegség meg csak szűréssel derül ki
Ha hipochonder vagy, akkor miért nem szedted be az ÖSSZES antibiotikumot???
Ha hipochonder vagy, akkor miért van állandóan változó szexpartnered?
A HIV nem egészen igy alakul ki. Ha HIV-es vagy, akkor azt nem ettől a nőtől kaptad el, őt csak megfertőz(het)ted, amig tünetmentes voltál.
Csak azért gondolnám azt, hogy nálam nem a HIV vírus első tünetei jelentkeztek mert az antibiotikum igen hatásosnak bizonyult esetemben, és úgy tudom hogy az csak bakteriumok ellen hatásos.
Megköszönném ha meg egy a témában nálam jártasabb olvasó megerősítené a feltételezésem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!