AstraZeneca 2. oltás 12 hét múlva, ellehet menni előbb is?
Figyelt kérdés
Szóval most kaptam meg, és július végén kell menni a 2.ra... Namost, ez kb azt jelenti, hogy a nyáron kilőve a nyaralás, mert Horvátországba pl 2. adag oltás után 2 héttel lehet menni majd.
Kérdésem, kitalálom júniusban, hogy jelentkezek megint a neten, és elmegyek, beoltanak majd? Mert látják, hogy júlis vége van a papíron :D
2021. máj. 13. 07:42
11/15 anonim válasza:
9, nem csekély, ezt mondom, inkább véletlenszerű, és nagyon durva szövődmények lehetnek. Inkább vigyázz magadra amennyire lehet, nyilván nem bezárkózni kell.
12/15 anonim válasza:
#11 persze, ilyen is van és sajnálatos, de csak mert te ismersz egy ilyen embert, az még mindig nem jelenti azt, hogy ne lenne csekély az esély. Én egy ilyen emberről sem tudok, pedig ismerek párszáz embert. Még középkorú ismerőseimen is enyhe tünetekkel ment át, fiatalok közül pedig senki még csak le se betegedett. Pedig van olyan is köztük, aki végigutazgatta ezt az időszakot a 15 fős baráti társaságával, és semmi bajuk. Szóval továbbra is azt mondom, hogy nagyon csekély az esély bármi komolyra a fiatal korosztályban.
13/15 anonim válasza:
Én sok ilyen embert ismerek. Akik meghaltak, meg aki fiatalon maradandó károsodást kapott, meg aki asztmás volt, és lassan egy éve nem tud dolgozni, és majdnem belehalt.
14/15 anonim válasza:
#13 hát én ennek ellenére nem félek🤷🏼♀️Én is sok embert ismerek, akinek magas a vérnyomása, meg akiknek ilyen-olyan betegsége van, vagy aki fiatalon már pulzuscsökkentőt szed, de ezek koronától függetlenül is létező dolgok voltak. De most akkor éljen az ember állandó rettegésben, hogy lebetegszik? Nem vagyok hipochonder, de ha te szeretnél az lenni, legyél.
15/15 anonim válasza:
Én sem félek, és nem kell rettegni, csak elbagatelizálni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!