Astrazeneka vagy Sputnik vagy Sinofharm?
10. arról nincs szó, hogy orosz soha többet nem jön. Annyi volt a hír, hogy a szerződésben vállalt mennyiséget leszállították.
Lehet új szerződést kötni.
Sinopharmot választottam,mert annak van a legkevesebb mellékhatása .Ismerősöktől,meg háziorvostól érdeklődtem,mielőtt döntöttem.Tegnap kaptam meg az elsőt.Persze engem kiütött,de csak egy 20 perc erejéig.Levert a víz,ájulás jött rám,de nem ájultam el,mert szerencsére pont ültem,aztán egyszercsak kitisztult a kép,utána jobban lettem.
Később álmatlanság,túlzott energia,szellemi frissesség,hasmenés,és folytonos szomjúság.Ilyen tünetek vannak azóta.Jó is,meg rossz is,de anyám Szputnyikjához képest,amitől 1 hétig fájt a feje,meg a nővérem Astrája,amitől 3 napig rosszul volt,szerintem így elég simám megúsztam...persze ha nem lesz semmi más.De nem tudom,hogy napokkal később jelentkezhet-e még mellékhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!