Sputnik-lightról vélemény?
Figyelt kérdés
Egyadagaos, a Sputnik-V rokona2021. máj. 7. 22:15
1/4 anonim válasza:
Mint a Jahnsen. Ha épp arra az adenovirusra rezisztens vagy, akkor olyan, mintha nem is kaptál volna semmit. Ennek az esélye 5-10%. Szóval akkor már inkább a Szputnyik, szerintem, bár az összes vektoros közül messze az Astra a legjobb.
2/4 anonim válasza:
Vektorosból a szputnyik messze jobb mint az astra.
1: kétféle adeno
2: jóval kevesebb oltási reakció
3: talán vérrög probléma se annyira jellemző
3/4 anonim válasza:
2:Az Astra viszont csimpánz adeno. A humán adenora az európai lakosság 5-10%-a rezisztens.
A vérrög meg szerintem túl van tolva a brexit miatt.
4/4 anonim válasza:
Az könnyen lehet. Gyakorlatban viszont mindkettőnek brutál jó a halálos fertőzés megelőző szerepe, a szputnyik magának a fertőzés megelőzésében is nagyon jó. Nem tudom ha annyira jelentős lenne a rezisztencia, akkor szerintem alacsonyabb lenne a hatákonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!